Kínai mezben pózolnak a Liu testvérek az Instán

2023. július 12. 18:14

A posztnál valamiért korlátozták a hozzászólások mennyiségét.

2023. július 12. 18:14
Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang olimpiai bajnok magyar-kínai gyorskorcsolyázók, akik 2022-től kínai színekben versenyeznek.

Új posztot tett közzé Instagram-oldalán a korábban magyar színekben olimpiai arany- és bronzérmet nyert gyorskorcsolyázó, Liu Shaolin Sándor. A képen testvérével, a kétszeres olimpiai bajnok, és kétszeres bronzérmes Liu Shaoanggal látható kínai zászlós melegítőben (talán a kínai válogatott szerelésében). A poszthoz ennyit írt kísérőszövegként: „Happiness is having a brother”, azaz „Öröm, ha az embernek van egy testvére” valamint egy figurás és egy kínai zászlós emotikont.  A képnél valamiért korlátozták a hozzászólások mennyiségét.

Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang olimpiai bajnok magyar-kínai gyorskorcsolyázók, akik 2022-től kínai színekben versenyeznek.
Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang a kínai válogatott melegítőjében
Forrás: Instagram

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Liu Shaolin Sándor Facebook-oldala

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
adrás
2023. szeptember 05. 15:28
Két kínai majom a fenét érdekelnek,biztos kezd elfogyni a lóvé?!!!
Cilinder
2023. július 13. 08:02
Mi a fenétérdekel ez már bennünket? Ők már nem a mi nemzetünk tagjai.
SzaboGeza
2023. július 12. 23:12
Hát FÉLIG azok!!!:)) Sok sikert Nekik!!! Remélhetőleg, ott is meg lesz!!!:) HAJRÁ!!!
pbetti87
2023. július 12. 19:02
Igen, azzal, hogy hozzászóltam, én is foglalkozom a dologgal, de... Miért kell hírt adni olyanokról, akik lesz@rják, semmibe veszik Magyarországot? (Tudom, minden szép, minden jó, Kína a mindenük, ki van nyalva az amúgy is elkényeztetett seggük, és még véletlen se hallgatják le ezeket még a klotyón se, mi?)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!