Levetkőztették, összekötözték feleségével és kirabolták a Párizs világklasszis olasz kapusát

2023. július 21. 10:36

Az anyagi kár közel 500 ezer euró.

2023. július 21. 10:36
null

A PSG kapusát, Gianluigi Donnarummát és élettársát megtámadták és kirabolták párizsi otthonukban péntek hajnalban – írja a Goal.com. Az Actu17 francia lap szerint levetkőztették és megkötözték őket. Az anyagi kárt 500 ezer euró körülire becsülik.

Beszámolók szerint a párnak hajnali 3:20-kor sikerült elmenekülnie egy közeli hotelbe. A létesítmény személyzete riasztotta a helyi rendőrséget, és gondoskodott a párról, akik érthető módon sokkos állapotban voltak.

A 24 éves olasz válogatott kapust és élettársát kórházba szállították.

A PSG színeiben 72 alkalommal lépett pályára, és két Ligue 1-es bajnoki címet nyert, de a mostani átigazolási időszakban máshová való átigazolásáról is spekuláltak.

Fotó: Matteo Bottanelli / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
AROON
2023. július 22. 08:14
Ez a migráció hozadéka!!
HunCsz
2023. július 21. 22:05
Már csak azt nem értem, hogy ilyenkor miért a libár-globalista sleppet kell szinte kötelező jeleggel felléptetni a magyar érzésű és tudatú együt
palicsi-2
2023. július 21. 21:20
Ilyenek ezek a tősgyökeres franciák!
Pragmatikus
2023. július 21. 18:13
"Az MTI megjegyezte, az utóbbi időben a PSG több korábbi vagy jelenlegi futballistája is rablás áldozata lett, így Presnel Kimpembe, Marquinhos, Thiago Silva, Angel Di Maria, Dani Alves, Eric Maxim Choupo-Moting vagy Mauro Icardi." Hmmm... Ja . A migrit támogatók a munkaerőhiányra hivatkoznak. Hmmm... Ha úgy vesszük, a rablás is egyfajta munka. Az agysebész úgy gondolja, hogy így talán többet kereshet. Értem én.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!