Magyarul köszönt be Csercseszov a Fradi meccsét követően

2023. július 12. 18:40

A vezetőedző a viccelődés mellett persze elmondta a véleményét a mérkőzésről is.

2023. július 12. 18:40
Budapest, 2022. április 24.
Sztanyiszlav Csercseszov, a sorozatban negyedszer bajnok Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője, miután csapata 2-1-re legyőzte ősi riválisukat, a vendég Újpestet a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójában a Groupama Arénában 2022. április 24-én.

Magyarul szólt bele az M4 Sport mikrofonjába a feröeri Kí ellen játszott BL-selejtezőt követően Sztanyiszlav Csercseszov, a Fradi edzője. Történt ugyanis, hogy a magyarul egyébként nem sokat – németül ellenben kiválóan – beszélő oszét származású edzőhöz és a tolmácshoz némi fáziskéséssel jutottak el a meccs után szokásos interjú budapesti stúdióban elhangzó kérdései, és miközben a tolmács a „hallotok minket?” kérdésre többször igennel válaszolt az M4 műsorvezetője már az újabb kérdést tette fel. 

Csercseszov mester tapasztalt edzőként felismerte a helyzet komikumát, és hogy tovább fokozza a hangulatot, mosolyogva ő is többször hozzátette: „Hallunk titeket! Igen, igen!” 

A mérkőzésről az M4 sportnak úgy nyilatkozott, szó sem volt a kérdező által felvetett nehézségekről. „Azt kaptuk, amit vártunk – mondta Csercseszov. Egy ilyen pályán, ilyen környezetben hasonló játékot vártunk. Tudtuk, hogy az ellenfél erős a rögzített szituációknál, de ettől függetlenül győzni szerettünk volna és maximálisan próbáltuk felvenni a harcot ilyen körülmények között is.” Csercseszov elmondta, tudták, hogy meccsek óta nem szenvedett vereséget az ellenfél. És készültek rá, hogy a feröeriek abszolút győztes mentalitással fognak felállni ellenünk. Hozzátette: „ez egy kétmeccses párharc, úgyhogy hazai pályán, a saját nézőink előtt ki szeretnénk harcolni a továbbjutást”.

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. július 13. 12:18
Valahogy a kézilabdázó lányok hamarabb megtanulják a magyar nyelvet. A meccs meg olyan volt, amilyen. A visszavágón lesz 90 perc, de reméljük a fontos dolgok már hamarabb eldőlnek.
koronaszepe
2023. július 12. 19:33
Ruszkik haza...
baronet
2023. július 12. 19:05
Juj, de cukiiiiiii
burmin2
2023. július 12. 18:49
Szimpatikus...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!