Sajtóhír: már Jürgen Kloppal is beszélhetett Szoboszlai Dominik

2023. július 01. 12:01

Hivatalos megerősítés még nem érkezett sem a játékos, sem a Liverpool FC kommunikációs felületeiről, de Fabrizio Romano szerint a magyar tehetség már beszélt is új mesterével és jelezte mennyire izgatott a váltás miatt.

2023. július 01. 12:01
null
Csisztu Zsuzsa
Csisztu Zsuzsa

Fabrizio Romano, átigazolásokkal foglalkozó olasz szakújságíró már tegnap esti videójában izgalmas hírmorzsákat osztott meg Szoboszlai Dominik Liverpoolba szerződéséről. Elmondása szerint a magyar válogatott csapatkapitánya már egyeztetett Jürgen Klopp-pal is. Azt is tudni véli, hogy Dominik nagyon lelkes, hogy a Poolba, a „Vörösökhöz" szerződhet, ugyanis nagy álma lehetett, hogy a Premier League-ben játszhasson.

amikor a Dominik átigazolásával kapcsolatos információkra reagál, s amelyeket más átigazolási szenzációkkal együtt oszt meg a nézőivel.

Így zajlott az egyeztetés a klubok között

Romano  megerősítette, hogy az utóbbi időszakban már csak a Liverpool volt képben (korábban a Newcastle is erős kérőnek tűnt), számos titkos egyeztetés zajlott a felek, mind a játékos és képviselői, mind a két klub között. Péntek reggel a Liverpool még előállt különböző konstrukciókkal, a Leipzig azonban egyből nemet mondott az összes javaslatra, hajthatatlan volt, azt válaszolta, vagy kifizetik az angolok a kivásárlási összeget vagy nincs üzlet.

A Liverpoolt sürgette az idő, ugyanis a kivásárlási opció éjfélig volt érvényben az idei nyáron. Végül 19 órakor értesítette a Lipcsét, hogy kifizeti a kért összeget, így aztán pár óra alatt el kellett intézni a papírmunkát – írja le Romano a tegnapi helyzetet oly módon, mint aki végig ott ült a tárgyalások során. 

Nyitókép: Mandiner Grafika.Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!