Szoboszlai: Ezért be lehetett áldozni egy BL-idényt

2023. július 05. 07:17

A magyar válogatott csapatkapitánya elárulta, hogy mi az elsődleges célja új klubjánál.

2023. július 05. 07:17
null

Édesapjával Szoboszlai Zsolttal és menedzserével, Esterházy Mátyással tartott közös sajtótájékoztatót Szoboszlai Dominik, akit a napokban igazolt le a Liverpool, magyar rekordot jelentő 70 millió eurós összegért. Az Index beszámolója szerint már az első megszólalása előtt tapssal fogadták a főszereplőt, aki a lap kérdésére – miszerint jelentett-e számára dilemmát, hogy a Liverpool nem lesz ott a 2023–2024-es BL-kiírás mezőnyében – elmondta:

„Ahogy meghallottam, hogy komoly dolog lehet, nem gondoltam a Bajnokok Ligájára. Úgy gondoltam, egy idényt be lehet áldozni a Liverpoolért. Úgy, hogy nem szerepelek a BL-ben, hanem megpróbálom megnyerni az Európa-ligát a csapatommal, mert ez most a cél, el tudtam fogadni a helyzetet.”

Ezt is ajánljuk a témában

Eddig minden idényben nyert valamit

Egy másik újságíró felvetésére hozzátette, nem tekinti tehernek, hogy sokan tőle várják azt a pluszt, amely segíthet a csapatnak visszakerülni a bajnokság legjobb négy csapata közé. „Nem úgy élem meg a helyzetet, hogy velem kell visszajutnia a Liverpoolnak a Bajnokok Ligájába, inkább úgy,

szeretnék részese lenni egy sikeres szezonnak mindennel, amivel csak tudok.

Hogy ez minél több játékperc, gólok, gólpasszok – meglátjuk. Eddigi profi karrierem minden idényében nyertem valamit, szeretném folytatni ezt a sort, ezt többször elmondtam már. Angliában négy lehetőségem lesz rá, remélem, hogy ezek közül minimum egy összejön” – fogalmazott Szoboszlai.

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Búvár Kund
2023. július 05. 07:30
Azért a 4 BL indulást érő helyért bizony nagy versenyfutás lesz... Minimum 6-8 csapat pályázik rá. A két mencseszteri, 4 londoni és a Liverpool.... és bármikor beeshet egy meglepi csapat is.
Zolotarjov
2023. július 05. 07:27
Hajrá!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!