Itt a sorsolás: a Debrecen a tavalyi döntős Fiorentinával, a Ferencváros a litván vagy a svéd bajnokkal meccselhet

2023. augusztus 07. 14:53

A zöld-fehérek a litván Zalgiris Vilnius vagy a svéd Häcken együttesével találkozhatnak labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének utolsó fordulójában.

2023. augusztus 07. 14:53

A Debrecen az előző kiírásban döntős olasz Fiorentinával, míg a Ferencváros a litván Zalgiris Vilnius vagy a svéd Häcken együttesével találkozhat labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének utolsó fordulójában.

Az európai szövetség nyoni főhadiszállásán hétfőn tartották a sorsolást, ezen kiderült, hogy a magyar bajnoki címvédő zöld-fehérek, amennyiben sikerrel veszik a máltai Hamrun Spartans elleni párharcot, akkor a negyedik körben idegenben kezdenek majd. A bajnoki bronzérmes hajdúsági együttesnek még az osztrák Rapid Wien csapatán kell túljutnia ahhoz, hogy a csoportkörért küzdhessen a firenzei alakulattal szemben, itt a DVSC otthon kezdené a párharcot.

A Kl-selejtező negyedik fordulójának első mérkőzéseit augusztus 24-én, a visszavágókat egy héttel később rendezik.

(MTI)

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
connorj
2023. augusztus 07. 15:17
Hajrá fiúk!
connorj
2023. augusztus 07. 15:16
Gratula: https://www.origo.hu/sport/egyeni/20230807-crossfit-games-horvath-laura-sporttortenelmet-irt-vilagbajnok-elso-magyarkent.html?utm_source=mandiner.hu&utm_medium=referral&utm_campaign=ott_a_08_sz GYÖNYÖRŰ MAGYAR NŐ...💋 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
bodrigyuri
2023. augusztus 07. 15:09
Tisztelt focialisták! A januári üzemanyag jövedékiadó emelése 425 forintos Euro árfolyamon van számolva.
gyaloggos
2023. augusztus 07. 15:02
Hajajj! A DEBRECEN valószínűleg búcsúzik. A FRADINAK sem lesz könnyű dolga.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!