Lesújtó hírt kapott Szoboszlai Dominik a Chelsea elleni rangadó előtt!

2023. augusztus 08. 16:04

A magyar válogatott csapatkapitánya vasárnap minden bizonnyal a Liverpool kezdőcsapatában kap helyet, de rossz hírt is kapott a meccs előtt.

2023. augusztus 08. 16:04
SZOBOSZLAI Dominik; Christopher NKUNKU

Az edzőmérkőzéseken nyújtott teljesítménye alapján gyanítható – a Bayern München ellen 75, míg a Darmstadt ellen 60 percet töltött a pályán –,

hogy Szoboszlai Dominik a Premier League nyitófordulójában kezdő lesz majd a Chelsea elleni idegenbeli találkozón, ám más ok miatt is izgatottan várta a mérkőzést.

Hosszú idő után ugyanis személyesen is üdvözölhette volna korábbi csapattársát, jó barátját, Christopher Nkunkut, aki szinténn nyáron váltott klubot, az RB Leipzigtől a londoni kékekhez szerződött; ám most már egészen bizonyos, hogy a francia válogatott támadó középpályás nem jut szóhoz a találkozón.

Nkunku a pár nappal ezelőtti, Borussia Dortmund elleni edzőmérkőzésen, a Mats Hummelsszel történt ütközés során szenvedett térdsérülést, azonban a londoni klub vezetői ekkor még reménykedtek abban, hogy a nyáron 65 millió euróért, nem kevesebb, mint hat évre szerződtetett klasszis pályára léphet az angol bajnokság első fordulójában.

Christopher NKUNKU
Christopher Nkunkura féléves kihagyás vár Fotó: Getty Images

Csakhogy a Chelsea hivatalos oldala néhány órája közölte a lesújtó hírt:  „Christopher Nkunku térdműtéten esett át, emiatt határozatlan időre kidőlt a sorból. A 25 éves futballista az orvosi stábbal együtt azért dolgozik, hogy minél előbb visszatérhessen a pályára”.

A nemzetközi futballvilágban jártas olasz sportújságíró, Fabrizio Romano a közösségi oldalán kifejtette: Nkunku kényszerpihenője akár három, négy hónapig is elhúzódhat; így elképzelhető, hogy a francia játékos csupán 2024-ben debütálhat majd hivatalos mérkőzésen a Chelsea első csapatában.

Nyitókép: Szoboszlai Dominik és Christopher Nkunku egészen biztos, hogy a pályán nem üdvözölheti majd egymást Forrás: Getty Images

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pumuklik
2023. augusztus 09. 11:53
Fél nap és már a második cikk Szoboszlairól. Mire fel ez hájpolás?
Vainamoinen
2023. augusztus 09. 08:48
Hagyjuk már. Egy liverpooli szaklap szerint Szoboszlai fejfájást okozott Kloppnak a barátságos mérkőzésen beszerzett sárga lap miatt és vegyesre sikerült a bemutatkozása. "It was, all in all, a mixed showing for the midfielder as he prepares for a likely Premier League debut against Chelsea on Sunday following his $77m (£60m/€70m) from RB Leipzig earlier in the summer." https://www.liverpool.com/liverpool-fc-news/features/liverpool-dominik-szoboszlai-jurgen-klopp-27476451
blanconegro
2023. augusztus 08. 21:44
Bmeg...
tortam-0
2023. augusztus 08. 20:23
Erre a hülye bulvárosodásra mi szükség van a Mandineren? Erősen kontraproduktív (nálam legalábbis biztosan).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!