Már a VIP-jegyeket ostromolják a szurkolók az atlétikai világbajnokságon!

2023. augusztus 23. 15:35

Kiemelt vendégeknek szóló jegyeket szabadít fel a drukkerek számára az atlétikai világbajnokság szervezőbizottsága. A hátralévő napokra összesen csaknem 1500, a legjobb helyekre szóló belépőt terveznek értékesíteni ć kizárólag online.

2023. augusztus 23. 15:35
ATLÉTIKAI világbajnokság

Kedd estig az összes elérhető jegyet elkapkodták az atlétikai világbajnokság hátralévő döntőire. Sem a hivatalos online felületen, sem a Nemzeti Atlétikai Központ jegypénztárában nem lehetett belépőt vásárolni az esti versenyprogramokra.

Ezért a szervezőbizottság kezdeményezte a nemzetközi szövetségnél, hogy kivételesen a VIP vendégeknek fenntartott helyek egy részét is nyissák meg a jegyvásárló érdeklődők előtt. Csaknem 1500 db, a vb hátralévő napjainak legnépszerűbb esti programjaira szóló jegy találhat gazdára, hogy azok is láthassák a csodát, akik eddig nem tudták megvásárolni a belépőjüket.

Az így elérhető jegyek kizárólag a vb hivatalos online felületén keresztül vásárolhatók meg. Az akció szerdán reggel 8 órakor kezdődött és a szerda esti programra frissen felajánlott jegyek alig másfél óra alatt elkeltek.
 

ATLÉTIKAI világbajnokság
A szurkolók és Youhuu révén a jó hangulat garantált! Fotó: MTI/Derencsényi István

„Látjuk a mai akció sikerét és érezzük az egyre fokozódó nyomást, így a következő napokban is mindent megteszünk, hogy legyenek még elérhető jegyek. Egyeztetünk a nemzetközi szövetséggel, sőt még a versenyt közvetítő tévétársaságokat is megkértük, hogy a szokásosnál kisebb helyet foglaljanak el a lelátón, hogy bejuthassanak még nézők” – említette Németh Balázs, a Budapest 2023 Nzrt. vezérigazgatója.  

A szervezők kérik a Nemzeti Atlétikai Központba látogatókat, hogy az online felületen keresztül előre megváltott jegyekkel érkezzenek, a helyszíni jegypénztárakban kizárólag a délelőtti programokra lehet belépőt váltani. 

Nyitókép: Budapest2023 Nzrt.

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orokkuruc-2
2023. augusztus 24. 05:24
ZUzoli Süli 2023. augusztus 23. 22:27 Idézz legalább valami elismert embert elismert, gazdasági honlapon, bazmeg. Különben pl. ez a lófasz tudja, hogy anno a stadionépítéssel Viki az építőipar teljes vertikumát tartotta életben (ez volt a cél) Azért nem autóutakat épített (pedig messze hasznosabb lett volna a lakosság számára), mert az csak az építőipar nagyon kis szegmensét fedi le. Szóval, ha valaki ilyenekkel nincs tisztában akkor ugyan beszélhet, de csak a fogalmatlanságát mutatja.
ZUzoli Süli
2023. augusztus 23. 22:27
https://szeged.hu/cikk/gigantikus-anyagi-bukas-magyarorszagnak-az-atletikai-vebe-besenyei-zsolt-jegyzete
reepcze
2023. augusztus 23. 20:14
Geli! Zárassad má' be a stadiont azonnal, mer' különben túl sok lesz a bevétel ezeknek. Az nem lehet, hogy ennyien akarják jól érezni magukat!
Héja
2023. augusztus 23. 17:37
Karácsonynak, Momentumnak,stb. legalább ezt nem sikerült elbaszniuk. Persze odapofátlankodtak fotózkodni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!