„Már holnap a Chelsea ellen a legjobbamat szeretném nyújtani” – Szoboszlai a vasárnapi szezonkezdésről

2023. augusztus 12. 19:09

Szoboszlai Dominik számára nem az a kérdés, hogy pályára lép-e holnap élete első Premier League meccsén, hanem rögtön a legjobb játékát szeretné nyújtani, mert ezért jött Liverpoolba.

2023. augusztus 12. 19:09
Liverpool Press Conference And Training
Csisztu Zsuzsa
Csisztu Zsuzsa

Az RB Leipzigtől nyáron érkezett játékos vasárnap délután, a Chelsea elleni szezonnyitón debütálhat a Liverpoolban – írja a Liverpool FC hivatalos honlapja.

Szoboszlai a jól sikerült előszezon után úgy érzi, hogy nagyszerűen beilleszkedett a vörösök csapatába, és szeretne mindenben a csapata hasznára lenni az előttünk álló szezonban.

Ezt is ajánljuk a témában

Amikor aláírtam, az első perctől kezdve készen álltam arra, hogy mindent kihozzak magamból"

 – mondta a 8-as mezt viselő magyar a liverpoolfc.com-nak a csapat edzőközpontjában. „Ezért is jöttem ide, hogy segítsek a csapatnak, hogy segítsek a szurkolóknak. A célom, hogy egy olyan szezon után, mint az előző, ismét trófeákat nyerjek” – tette egyértelművé nagyívű terveit Szoboszlai Dominik. 

Fotó: Suhaimi Abdullah / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Fotó: Suhaimi Abdullah / NurPhoto / NurPhoto via AFP)

„A srácok nagyon szívélyesen fogadtak, így az első naptól kezdve mindenki nyitott volt arra, hogy segítsen nekem. Innen is köszönöm nekik. 

Az edzéseken igyekszem a legjobbamat nyújtani, a meccseken ugyanúgy. Így remélhetőleg a Chelsea ellen is a legjobb teljesítményt tudom nyújtani már holnap” 

– avatta be a szurkolókat már az első PL-meccs kapcsán a középpályás.

Bár Szoboszlai elismeri, hogy nem lesz egyszerű feladat a szezont a Stamford Bridge-en kezdeni, az nem is lehet kérdés, hogy a legjobbak elleni nyitány külön pikantériát ad a nyitómeccsnek.

Arról, hogy milyen szezon várhat Szoboszlaira és mekkora esélye van európai szinten is meghatározó játékossá válni, korábbi magyar szövetségi kapitányok nyilatkoztak a Mandinernek. 

Ezt is ajánljuk a témában

Szobo-ként vagy Jürgen Klopp által csak Dom-ként szólított játékos így folytatta: 

Természetesen a Premier League a világ legjobb bajnoksága, a Liverpool pedig a világ egyik legjobb klubja, ezért jöttem ide. Sokat akarok elérni ezzel a csapattal. Nagyon izgatottan várom a kezdést!”

Vasárnap magyar idő szerint 17.30-kor kezdődik a Chelsea-Liverpool PL mérkőzés a Stamford Bridge-en és a Magyarországon a Spiler1 csatornán lehet élőben nyomon követni a találkozót.

Nyitókép: Suhaimi Abdullah / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akkor ki
2023. augusztus 13. 07:48
Kérem szépen Kovács János elvtárs a főszereplő a Szoboszlai cikk alatt. Kovács elvtárs sokat megélt hithű kommunista, aki minden meccsre kiment és profin ismeri a labdarúgást. Tapsoljuk meg a magyargyűlölő szemkilövő Kovács János elvtársat, aki 2006-ban egyik álarc mögé bújt sörétes puskával magyar emberek köző lövő kommunista hős! Kovács elvtrás közlöm önnel, hogy 2024 és 2026 kegyetlenebb lesz magának, mint azt remélné! Ott van valamelyik pesti híd, tessék ugrani, mielőtt szembesül az újabb pofára eséssel és azt azt követő börtönnel! Hajrá Dominik!
Kozmosz
2023. augusztus 13. 04:47
Bal sem fog bejönni.
pandalala
2023. augusztus 13. 02:37
Hajrá, Dom!! :-)
Kozmosz
2023. augusztus 13. 00:04
Már pisálás közben is a Szoboszlai jut az eszembe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!