Máté Csaba elárulta, kísérletezik-e a Fradi a litvánok ellen

2023. augusztus 31. 08:14

Csütörtökön este jön a visszavágó a Konferencialiga selejtezőjének utolsó fordulójában.

2023. augusztus 31. 08:14
A Ferencváros labdarúgócsapatának játékosai gólt ünnepelnek a Groupama Arénában

A Magyar Nemzet arról ír, hogy formalitásnak ígérkezik a Ferencváros számára az esti visszavágó, miután egy hete 4-0-ra győzött a litván Zalgiris Vilnius vendégeként. Máté Csaba vezetőedző leszögezte:

tisztelik az ellenfelet, nincs helye a kísérletezgetésnek.

Hozzátette: „A Zalgiris sokkal jobb csapat, mint a máltai volt az előző körben. Az első mérkőzésen láthattuk, hogy egy hiba, egy tizenegyes, egy kiállítás milyen mederbe terelhet egy mérkőzést. Nem szabad hagynunk az ellenfelünknek, hogy elhiggye, lehet esélye esetleg csodát tenni. Biztos vagyok benne, hogy nem feltartott kezekkel jönnek a litvánok, mi sem ezt tennénk a helyükben.”

„Örülök, hogy át tudtam menteni az előző idény teljesítményét, én is úgy érzem, hogy jó formában vagyok. 

A tíz gól jó kezdésnek számít. Jó passzban van a csapat, 

egy bajnokit leszámítva az utóbbi hét-nyolc mérkőzésen jó eredményeket értünk el, így a hangulatra sem lehet panasz. Biztos vagyok benne, hogy a Zalgiris mindent megtesz majd a győzelem érdekében, de hazai pályán szeretnénk a lendületünket megtartani” – mondta a Paksról szerződtetett NB I-es gólkirály Varga Barnabás, aki a Fradiban tíz tétmérkőzésen tíz találatot szerzett.

A Zalgiris Vilnius vezetőedzője, Vlagyimir Cseburin elmondta, az első mérkőzésen több végzetes hibát követtek el, de mindent megtesznek annak érdekében, hogy a visszavágón ez ne forduljon elő.

A portál megírta: 

a Ferencváros sorozatban az ötödik szezonban lehet főtáblás egy európai kupasorozatban: 

2020-ban a Bajnokok Ligája, 2019-ben, 2021-ben és tavaly pedig az Európa-liga főtábláján futballozott a zöld-fehér csapat. Ezért a korai BL-selejtezős búcsút követően – a feröeri KÍ Klaksvík ugyebár – egyértelmű cél, hogy legalább a harmadik számú sorozatban, a Konferencialigában összejöjjön az őszi folytatás. A csütörtökön 20 órakor kezdődő mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

 Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2023. augusztus 31. 10:39
Rezeda! Ez azért jó hír, mert egy kis ország klubcsapata a főtáblán, és az elmúlt években sem a szerbek, sem a horvátok nem tudtak főtáblára kerülni a korábban sikeres csapataik révén.
Ugandai Bubu
2023. augusztus 31. 10:10
Kísérletképpen érdemes volna több négert játszatni.
zakar zoltán béla
2023. augusztus 31. 09:48
Nem Fradi.csak egy brigád.
Halder_1899
2023. augusztus 31. 08:27
HAJRÁ FRADI !!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!