„Minden három nap alatt történt” – Szoboszlai először beszélt átigazolása részleteiről

2023. augusztus 02. 10:05

„Épp nyaraltam, édesapámnak valami más dolga volt, amikor az ügynököm írt a közös WhatsApp csoportunkba a Liverpool érdeklődéséről” – mondta a magyar válogatott támadó.

2023. augusztus 02. 10:05
Liverpool's Hungarian midfielder Dominik Szoboszlai (R) speaks with Liverpool's Scottish defender Andrew Robertson during the pre-season friendly football match between Karlsruhe SC and Liverpool FC in Karlsruhe, western Germany, on July 19, 2023. (Photo by Daniel ROLAND / AFP)

Szoboszlai Dominik interjút adott a Liverpool FC hivatalos oldalának. A beszélgetés fő témája az átigazolás körülményei voltak.

Eleinte a liverpoolos hírek csak pletykának indultak, amikor megjelentek az első találgatások az interneten, Szoboszlai megpróbálta kimérten kezelni a dolgokat, az ügynöke pedig csak konkrét hírekkel kereste meg.

„Bármi is történik, hárman szoktunk dönteni, a menedzserem, az édesapám és én, egyikünk sem dönt egyedül semmiben” – taglalta Szoboszlai a döntési folyamatot a Liverpool lapjának a csapat szingapúri túráján lévő szállodában.

 

„Az ügynököm írt a WhatsApp-csoportunkban [a Liverpool érdeklődéséről]; én nyaraltam, apám mást csinált, aztán volt egy csoportos hívásunk” – folytatta.

 

„Az ügynököm nem szereti azt mondani, hogy »lehetséges«, általában akkor szól, ha közel a döntés” – mesélte Szoboszlai.

„De természetesen láttam a pletykákat, és minden nap írtam neki... »Történt valami? Történt valami?« Tudni akartam. Azt mondta: »Csak ne aggódj, várj!«”.

Három nap alatt történt minden

Szoboszlai kifejtette, hogy július első hétvégéjén felgyorsultak az átigazolással kapcsolatos formaságok, vasárnap délután pedig már be is jelentették, hogy a Liverpoolnak új 8-as számú játékosa van.

„Minden három nap alatt történt, a fontos dolgok” – emlékezett vissza. Mint mondta, mindenről voltak pletykák. „Én is hallottam egy csomó pletykát arról, hogy hova menjek, itt az ideje, hogy menjek vagy nincs itt az ideje, hogy menjek? Aztán jött a Liverpool” – emlékezett vissza a „bevörösödésre”.

Nyitókép: Daniel ROLAND/AFP

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
billysparks
2023. augusztus 02. 10:09
Mi a hasonlóság a csoda és a segílyke között? Mindekettő három napig tart.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!