Újabb Bl-győztes világsztár választotta Szaúd-Arábiát: Cristiano Ronaldo csapattársa lesz

2023. augusztus 01. 21:31

Sadio Mané a Bayern Münchentől az al-Naszr gárdájához igazolt.

2023. augusztus 01. 21:31
null

Sadio Mané sok sztárhoz hasonlóan szintén Szaúd-Arábiát választotta pályafutása folytatásaként, ugyanis kedden az al-Naszr gárdájához igazolt, ahol többek között Cristiano Ronaldo csapattársa lesz.

A két klub nem hozta nyilvánosságra a szenegáli csatár vételárát, de sajtóértesülések szerint

a szaúdi együttes 40 millió eurót fizetett a Bayern Münchennek, amelynek másodedzője Lőw Zsolt.

Az afrikai támadó tavaly nyáron 32 millió euróért – plusz bónuszokért – szerződött a Liverpooltól Münchenbe, ahol nem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket, a szezon vége felé már a kezdőcsapatban is elveszítette a helyét. Harmincnyolc tétmeccsen 12 gólt szerzett.

Müncheni idényének mélypontja az volt, amikor a Manchester City elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő után az öltözőben összetűzésbe keveredett Leroy Sanéval, akinek az arcába ütött. A nyári átigazolási szezonban számos futballsztár szerződött az arab ország bajnokságába, így Ronaldo és Mané mellett többek között Fabinho, Jordan Henderson, Rijad Mahrez és Roberto Firmino is.

(MTI)

Nyitókép: FRANK HOERMANN / SVEN SIMON / SVEN SIMON / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!