A Manchester City érdeklődését is felkeltette Lisztes Krisztián

2023. szeptember 12. 19:19

A Ferencváros csatára valósággal berobbant a 2023-as szezonban.

2023. szeptember 12. 19:19
Ferencváros

Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, ifjabb Lisztes Krisztián jövő nyártól a német élvonalbeli Eintracht Frankfurt labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását. A jelenleg még a Ferencvárosban játszó magyar utánpótlás-válogatott labdarúgóért 

több érdeklődő is bejelentkezett a nyár folyamán, 

ezt már édesapja is elismerte több sajtóorgánumnak nyilatkozva. 

Ezt is ajánljuk a témában

A goal.com Lisztessel foglalkozó cikke szerint kiélezett volt a verseny a zöld-fehérek csatárért, hiszen többek között a Borussia Dortmund, a Borussia Mönchengladbach, a VfB Stuttgart, az AS Monaco, az AC Milan, a Juventus, a Brighton & Hove Albion, az FC Brentford, sőt a friss BL-győztes Manchester City is érdeklődést mutatott iránta. Az Erling Haalandot is foglalkoztató együttes azonban nem volt résen, így végül az Eintracht lett a befutó – olvasható a cikkben. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lord Vader
2023. szeptember 12. 19:38
need-info vagy ideges, vagy megint le akar szopni.
Lord Vader
2023. szeptember 12. 19:23
A Benficáét meg Kerkez. Üres találgatások.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!