Dárdai felesége döntött a legkisebb fiú átigazolásáról

2023. szeptember 05. 15:31

Nem engedte el Berlinből legkisebb fiát Dárdai Mónika.

2023. szeptember 05. 15:31
null

„Bence elém állt és azt mondta: 'Papa, elmegyek egy másik klubba. Miért kéne a Herthában játszanom? Hogy ezt hallgassam? Játszhatok bármelyik csapatban'. Van ajánlata 120 klubtól a világ minden tájáról, hogy úgy mondjam” mesélte Dárdai Pál a gladbachlive.de nevű mönchengladbachi oldalnak.

Ez az a csapat ( Borussia Mönchengladbach) amely – az AC Milan és a Juventus mellett – meg akarta szerezni a nyáron a magyar edző legfiatalabb, 17 éves fiát, Dárdai Bencét.

A Bild szerint a Gladbach állt nyerésre, már csak az aláírás hiányzott az ifjabb Dárdai szerződéséről. Aztán az utolsó pillanatban meghiúsult az átigazolás, mert a játékos édesanyja közbeszólt. „A Mamának jár a köszönet. Ő mondta: »Maradsz!«” – elevenítette fel Dárdai.

Így vált lehetővé, hogy jelenleg négy Dárdai ( az edző-apán kívül három fia) szerepeljen a tavaly a Bundesliga 2-be kiesett berlini Herthában.

Nyitókép: MTI/EPA/Clemens Bilan

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dunhill67
2023. szeptember 05. 17:55
papucs,herr dárdáj
Bambuci
2023. szeptember 05. 16:51
Mese habbal. A nagyobb is jobban járt volna ja a vidiben marad. Meg az is erős volt. A kedves papa hiába álmodozik nemet valogatotsagrol egyiket sem hívják be. Előbb kerül be egy jo felepitesu fekete nemet mint bármelyik fiuk. Először a kedves papat fogjak lapátra tenni, aztan jon a fiuk kispadoztatasa mig meg nem unjak.
macskusz-4
2023. szeptember 05. 16:38
Megjelent a Boszorkányok pörölye című alkotás, domonkosok írták, boszorkányok felismerése, és megmurdáltatása céljából.Alapmű.
macskusz-4
2023. szeptember 05. 16:36
Mindig a nők döntenek.A nyugatiasított férfi egy takony.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!