„Élvezet vele dolgozni!” – Klopp megint nagyon szépeket mondott Szoboszlairól

2023. szeptember 29. 17:21

A Tottenham elleni mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón a Liverpool trénere elmondta, milyen benyomást tett rá eddig a magyar klasszis.

2023. szeptember 29. 17:21
LIVERPOOL, ENGLAND - SEPTEMBER 24: Jurgen Klopp, Head Coach of Liverpool hugs Dominik Szoboszlai of Liverpoolduring the Premier League match between Liverpool FC and West Ham United at Anfield on September 24, 2023 in Liverpool, England. (Photo by Matt McNulty/Getty Images)

A Liverpool FC szurkolói nagyon gyorsan megszerették Szoboszlai Dominikot, ami nem csoda, hiszen hétről-hétre fantasztikus teljesítményt nyújt a klub mezében. De nem csak a drukkereket, hanem a csapat vezetőedzőjét is legalább ennyire lenyűgözte-e Szoboszlai játéka; Jürgen Klopp ezzel kapcsolatban a hétvégi bajnoki meccs előtt tartott szokásos sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott:

„Természetesen engem is lenyűgöz. Nem ismertem őt korábban. Pontosabban a labdarúgót ismertem, de az embert nem. 

Ez a srác lenyűgöző, nagyon okos, nagyon kedves, egy igazán rendes gyerek. Mindenkivel megtalálja a hangot. Tudják, vannak azok az emberek, akik belépnek egy szobába, és azonnal mindenkihez kapcsolódni tudnak. Benne megvan ez a karizma – vagy nevezze mindenki ahogy akarja.

Azonnal beilleszkedett a csapatba, ez egyértelmű volt, és olyan boldog volt hogy hozzánk csatlakozottt. Nagyon szívmelengető volt látni, milyen sokat jelent neki, hogy itt lehet. Amennyiben valaki ilyen lelkülettel éli az életét, az nagyon sokat segít, hogy a legjobbat hozza ki magából a pályán. Ő pedig ezt teszi nagyjából kezdettől fogva. Egy ösztönösen a csapatba illeszkedő srác, hihetetlen kitartással, ezt azonnal éreztem. Minden egyéb tekintetben pedig majd lépésről-lépésre megismerjük egymást. Még sosem játszott olyan szerepkörben, mint most nálunk, sőt, itt még dupla hatos felállásban is szerepelt, amit korábban egyáltalán nem játszott, de együtt meglátjuk mit hozunk ki a dologból. Ugyanúgy mint a többiekkel. De igazán élvezetes vele dolgozni. Ennyi.”

A teljes sajtótájékozatót itt tekintheti meg:

Nyitókép: Matt McNulty/Getty Images

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2023. szeptember 29. 17:48
KLOPP ilyen magas? SZOBOSZLAI 187 cm - úgy emlékszem - s a fenti fotón Klopp több, mint egy fél fejjel magasabb, akkor is, ha Szoboszlai nem egészen egyenesen áll. NA, megfogtam a lényeget! Hm....?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!