Nézze meg Szoboszlai álompasszát és a Liverpool góljait! (videó)

2023. szeptember 25. 08:59

A magyar klasszis újra tündökölt.

2023. szeptember 25. 08:59

A Liverpool zsinórban a hatodik tétmeccsét is megnyerte. Szoboszlai Dominik csapata ezúttal 3-1-re nyert a konferencialiga címvédője, a bombaerős West Ham United ellen, és fellépett a Premier League-tabella második helyére a Tottenham Hotspur elleni rangadó előtt – írja a Magyar Nemzet.

Hangsúlyozzák: néhány másodpercig úgy tűnt, Szoboszlai remek gólpasszt jegyez a meccsen, ám VAR-vizsgálat után végül les miatt elvették Jones találatát. Emlékeztetnek: a tavalyi csalódást keltő szereplés után idén jól rajtolt a Premier League-ben a Liverpool, 

hat forduló után tizenhat ponttal áll a második helyen a címvédő Manchester City mögött. 

A következő körben a szintén veretlen Tottenham Hotspur ellen vív rangadót Szoboszlai csapata, hangsúlyozzák. A cikkből kiderül, hogy a szombati bajnoki előtt szerdán, a Leicester City ellen Ligakupa-meccs is vár a Liverpoolra, bár a LASK elleni Európa-liga-találkozóból kiindulva nem lenne meglepő, ha azon Szoboszlai pihenőt kapna, előlegezi meg a portál.

Íme, a parádé, benne Szoboszlai zseniális passza.

 

Nyitókép: Youtube

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. szeptember 25. 16:22
Ügyes csicska ez a szoboszlai gyerek, jól térdel a zsidó gazdái parancsára a niggereknek. A többi csak a cirkusz a proliknak. Ebben is tehetséges.
Akitlosz
2023. szeptember 25. 13:47
Passzolja álomba magát örökre, csukában!
kizokkentido
2023. szeptember 25. 12:38
Hajtós, pontos játékosok nélkül nincs siker. Minél kevesebb magyar "szakemberrel" találkozik egy labdarúgó fiatal, annál jobb.
Átoperált Kiscsoportos
2023. szeptember 25. 11:52
Puskás akadémia - Paks ... 209 néző ... ilyen nézőszám mellett könnyű nyereségesnek lenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!