Szoboszlai Dominik: Mi akartuk jobban a győzelmet

2023. szeptember 08. 09:31

A labdarúgó-válogatott csapatkapitánya kijelentette, a magyar válogatottban minden játékos egyenrangú, nincsenek kivételezések, mindenki ugyanúgy viselkedik, mint a másik.

2023. szeptember 08. 09:31
SZOBOSZLAI Dominik; NEGO Loic

„A meccs előtt arról is beszéltem, hogy az dönthet, melyik csapat akarja jobban a sikert” – közli a Magyar Nemzet Szoboszlai Dominik nyilatkozatát. A Szerbiát idegenben 2-1-re legyőző magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya azt is elmondta, a pályán azt tapasztalta, hogy az elejétől kezdve a magyarok akarták jobban a győzelmet. „Úgy éreztem, hogy a szerbek elleni esetleges győzelem hatalmas lépés lehet abba az irányba, ahova tartunk, az Eb-kvalifikáció felé. Azt is tudtuk, hogy ha sikerül nyernünk, akkor a következő meccsen Szerbia győzelmi kényszerben utazik hozzánk Budapestre, és ez talán kedvező lehet nekünk” – jelentette ki a tízes mezt viselő játékos.

A lap emlékeztet, Szoboszlai kiválóan kezdte a szezont a Liverpoollal: csapata mind a négy meccsét végig játszotta az angol bajnokságban, egy gólt szerzett, kétszer is megválasztották a mezőny legjobb játékosának. A középpályás ettől függetlenül nem érzett magán extra nyomást, megfelelési kényszert a válogatott meccs előtt. 

A játékos kijelentette, nem szeretné, ha a sajtó azt sugallná, más ember lett azzal, hogy Liverpoolba igazolt, mert ugyanaz maradt, aki volt.

Azt is hozzátette, a magyar válogatottban minden játékos egyenrangú, nincsenek kivételezések, mindenki ugyanúgy viselkedik, mint a másik. „Én sem vagyok különb, én szeretném segíteni a csapatot, és ha mindezzel a saját karrierem is előrébb mozdul, akkor az is remek – jelentette ki Szoboszlai. 

Ezt is ajánljuk a témában

A teljes interjút itt tekintheti meg:

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ízisz
2023. szeptember 08. 14:13
Z. Ahogyan beszélt, nem szállt el magától, azért mert a Liverpoolban játszik... Ez azért szimpatikus!!! 👍😎💤
jagdpancer
2023. szeptember 08. 10:57
Neked a mai meccsen nem volt akaratod. Nulla volt a játékod.
Reszelő Aladár
2023. szeptember 08. 10:30
Nem játszottunk szépen, voltak kifejezetten meleg percek, de nyertünk. Mert akaruk és rohadtul akartuk. Amint megvolt a vezetés, már nem kellett annyira a támadás vezetéssel foglalkozni, sokkal fontosabb volt, hogy hátul rendben legyünk és ne kerüljenek úgy a védelem mögé, ahogy az első félidőben többször is. A sansz a kijutásra óriási a szokásos számolgatás lehet hogy ezúttal arról szól, hogy hány meccsel a vége előtt lehet biztos a kijutás. Még kell meccset nyerni,de féltávon sokkal jobban aligha állhatnánk. Vasárnak irány a meccs, szép idő lesz és reméljük győzteseket látunk majd!
connorj
2023. szeptember 08. 10:26
DOMINIK! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💙💙🌝🌜💙💙💙💙💙💙💙💙 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 https://www.tiktok.com/@peterszabo.motivacio/video/7268895084081319200?_t=8fU2kzkiTHk&_r=1 https://www.tiktok.com/@herden100bret/video/7276317817421434145?_t=8fVcB5Dw2rZ&_r=1 https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/89/Matthias_Gr%C3%BCnewald_-_The_Resurrection_%28detail%29_-_WGA10755.jpg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!