„A halálotok napjáig nem tudjátok elkölteni a pénzt, amit kerestetek” – Ibrahimovic durván beleszállt az arabokhoz igazoló sztárokba

2023. október 07. 09:26

A visszavonult svéd labdarúgó szerint egy focista a teljesítménye miatt maradjon felejthetetlen.

2023. október 07. 09:26
IBRAHIMOVIC, Zlatan

Zlatan Ibrahimovic Piers Morgannek adott közel kétórás interjút, amelyben visszavonulása mellett szóba került az is, mit gondol a Szaúd-Arábiába igazoló sztárjátékosokról.  A svéd legenda szerint azok, akik a szaúdi ligába igazolnak, már azelőtt milliárdosok, hogy odamennének.

„Elmondanám nekik, hogy a haláluk napjáig nem tudják majd elkölteni azt a pénzt, amit eddig megkerestek, és erre jönnek még rá a szaúdi milliók. A szaúdi pénz már semmin sem változtat” – üzente, és hozzátette, ezeknek a játékosoknak maradniuk kéne Európában, „a labdarúgás legszebb színpadán”. 

Hogy alátámassza álláspontját, elmondta, ő is kapott ajánlatokat Kínából és Szaúd-Arábiából is. Szerinte ilyenkor minden labdarúgónak fel kell tennie magának a kérdést, hogy mi is a valódi célja. 

„A labdarúgó a teljesítménye miatt maradjon felejthetetlen, ne amiatt, hogy mennyit keresett” – mondta.

A teljes interjú megtekinthető itt:

***

Nyitókép: MTI/AP/Luca Bruno

 

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
baronet
2024. január 21. 18:38
Egészséges gondolatok Ibrától.
Reszelő Aladár
2023. október 11. 08:19
Nincs szebb mint amikor egy multimilliárdos focista nekiáll a pénztől moralizálni. Sőt, pont hogy egy új karriermodellt fektettek le az arabok: nyerj címeket Európában, szerezz nagy nevet magadnak, ne törődj a pénzzel, a végén majd ők úgyis megfizetnek. Megfizetnek azok, akiket sz olajjal mi tettünk gazdaggá.
Turán
2023. október 08. 23:33
Nem az arab focistafizetések tartoznak vicckategóriába hanem úgy összességében. Jó tudom háborús infláció van de akkor is ....🤣🤣🤣
democRATS
2023. október 08. 14:35
Ennek az ibrahimnak nincsen gyereke? Mer akkor lehet tényleg hülyeség, ha nem kötöd el az összes pénzedet halálod napjáig... :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!