Egyre csak dagad az olasz focit érintő fogadási botrány

2023. október 16. 08:42

Egyik olasz sztárjátékos kupamérkőzés közben, a kispadon ülve fogadott saját mérkőzésére.

2023. október 16. 08:42

Az Index arról tudósít, hogy tovább gyűrűzik a fogadási botrány az olasz labdarúgó-válogatott körül. Fabrizio Corona olasz újságíró állítja, bizonyítékai vannak:

több játékos érintett az ügyben, mint azt bárki gondolná.

Emlékeztetnek: nemrég Juventus középpályása, Nicoló Fagioli ellen indított vizsgálatot a szövetség, mivel a vádak szerint a játékos megsértette a profi labdarúgók sportfogadással kapcsolatos szabályait, vagyis sportfogadásainak összege az elmúlt 18 hónapban állítólag túllépte a 100 ezer eurót. Ezek után érkeztek további fejlemények: kiderült, hogy  a felnőttválogatott több játékosa, Nicoló Zaniolo és Sandro Tonali is érintett.

Zaniolo – aki jelenleg az Aston Villában focizik –, egyenesen egy Olasz Kupa-mérkőzés közben, a kispadon ülve fogadott saját mérkőzésére. Hangsúlyozzák: a vádak után mindkét játékost kihallgatta a rendőrség, akiknek 

el kellett hagyniuk a válogatott edzőtáborát.

Fabrizio Corona olasz újságíró már korábban leszögezte: bizonyítékai vannak az ügyben, és szerinte ennél sokkal több labdarúgó érintett a fogadási csalásban.

Kedden az összes játékos nevét nyilvánosságra fogom hozni, akik benne vannak a fogadási botrányban”

– mondta az olasz újságíró a Fútbol Italiának. Az Index hozzáteszi: az ügy nem zavarta meg az olasz válogatottat, mivel szombat este 4–0-s győzelmet aratott Málta ellen az Európa-bajnoki selejtezősorozatban.

Nyitókép: MTI/EPA/Pool/Andrew Medichini

 

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
h040183
2023. október 16. 13:37
El se olvasom a cikket. Minden 3-4 évben ugyanaz. Ezek ilyenek.
Temeráf
2023. október 16. 11:30
A szokásos, minden évtizedben egy vagy több botrány van!
Royce2.0
2023. október 16. 10:58
Akkor világbajnokok lesznek, mint Paolo Rossiék '82-ben, illetve Marco Materazziék '06-ban :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!