Elképesztő: kiszivárgott, miről beszélt a videóbíró az asszisztensével Szoboszlaiék jogtalanul elvett gólja után!

2023. október 03. 22:09

Hiába jöttek rá a tévedésre, nem változtatták meg a döntést.

2023. október 03. 22:09

Ahogy arról korábban a Mandiner is beszámolt, a Liverpoolnak nem adtak meg egy szabályos gólt a szombati Tottenham Hotspur elleni bajnoki meccsen. Szoboszlai Dominik csapata így vereséget szenvedett.

Ezt is ajánljuk a témában

Pár nappal később kiszivárgott a hangfelvétel, így már tudni, miről beszélgetett a videóbíró és az asszisztense a téves döntés után. Miután visszanézték az esetet, a videóbíró és asszisztense megállapította, hogy nem volt les, és mehet tovább a mérkőzés... A játékvezető azonban félreértette, és azt hitte, lest állapítottak meg, ezért aztán nem adta meg a gólt.

A visszajátszást kezelő asszisztens csak később vette észre, hogy helytelen döntés született, és többször is szólt Darren England videóbírónak, hogy állítsa le a játékot. England viszont csak azt ismételgette: „Nem tehetek semmit”.

Ezt is ajánljuk a témában

A hangfelvétel itt hallgatható vissza:

Nyitókép: AFP/Henry Nicholls

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ergit
2023. október 04. 15:58
Van bíró, van videóbíró és még mindig vannak hibás döntések. Mi kell még, hogy észnél legyenek?
bölcsuhú
2023. október 04. 11:18
Az első kiállításnál sem döntött helyesen a bíró és a VAR, mert látniuk kellett hogy mindkét játékos nyújtott lábbal érkezett, csak az "áldozat" a másodperc töredékével késett s így csúsztatta a lábfejét a másik talpa alá, aki már nem tudta a találkozást elkerülni.
bölcsuhú
2023. október 04. 11:13
Az élsportban a szabályok javarészét rugalmasan kell tudni alkalmazni. Mindig az adott helyzetnek megfelelően s elfogulatlanúl. Az északi, angolszáz/skandináv emberek amúgy is merevek, hát még ha a legmerevebbeket engedik játékvezetői/edzői pályára. Képtelenek a hibályúkon javítani.
zovirax
2023. október 04. 10:31
Ez Egy rém rendes család vagy netán a Muppot show...?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!