Ennyi volt! – megfutamodik Elek Gábor utódja

2023. október 04. 10:26

Katasztrófálisan (le)szerepelt a legutóbbi Bajnokok-Ligája döntős együttes.

2023. október 04. 10:26
FRUELUND ALBERTSEN, Martin

Ahogy várható volt, nem folytatja a közös munkát a Ferencváros női kézilabdacsapata és a szezon előtt érkezett Martin Albertsen. A dán tréner a saját kérésére szerződést bontott a klubbal. 

Martin Albertsen és a Ferencváros – Martin Albertsen kérésére – közös megegyezéssel szerződést bontott. Köszönjük a dán szakember munkáját és további pályafutásához sok sikert kívánunk! A csapat irányítását ideiglenesen az eddigi másodedző, Allan Heine veszi át” – olvasható az FTC szűkszavú közleményében.

A 45 esztendős dán szakemberrel – aki korábban a dán Viborgot, a német Beitigheimet és a svájci válogatottat irányította – négy NB I-es, papírforma győzelem közepette hatalmas pofonokat kapott a legutóbbi szezonban Bajnokok-Ligája ezüstérmes együttes. Négy mérkőzés után nyeretlenek Tomori Zsuzsannáék, akik legutóbb egy döntetlent játszottak a a bukaresti Rapidal, előtte három fájó, esetenként súlyos vereséget szenvedtek el. A Mezt 13, a Vipers 11 góllal mosta le a Fradit, amely még a Ljubljanával szemben is alulmaradt 6 találattal.

Júniusban érkezett a hír, hogy tizenöt év után Elek Gábor távozik az FTC kispadjáról. A Ferencváros női kézilabdacsapatát 2008 és 2023 között irányító magyar szakemberrel többek között 2 bajnoki címet, 3 Magyar Kupát nyert a nemzetközi szinten is kiemelkedő Győrt megelőzve, továbbá kétszer győzött a Kupagyőztesek Európa Kupájában (KEK) és idén a budapesti négyes döntőbe vezette Szucsánszki Zitáékat, akik szépen csillogó ezüstérmet szereztek az MVM Dome-ban.

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: fradi.hu

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ekeke1
2023. október 04. 16:11
Én a folytatást illetően inkább pesszimista vagyok. OK, Albertsen feladta/kirúgták, látszott az időkéréseknél hogy nem működött a kommunikáció edző és játékosok között. No de ki jön helyette, szezon közben? Aki megmenti a BL csoportból a továbbjutást? A Győr is beleszaladt az edzőváltásba, a Mosonmagyaróvár elleni betli akár a bajnoki címbe is kerülhet, de azóta mintha magukra találtak. Korszakos edzők után mint amilyen Ambros Martin volt a Győrnek illetve Elek Gábor a Fradinak, bizony sok türelem kell, nem megy minden simán, új edző, új stáb, új felfogás,játékstílus.
bölcsuhú
2023. október 04. 15:48
A csapat tavaszi teljesítménye (ami az idegenbeli Metz elleni 7 gólos győzelem révén vált lehetővé, az itthoni 6 gólos vereség után!) mindenkit meglepett, Eleket is, Kubatovékat is. Akkor már nem igen lehetett sok szabad vagy mozdítható edzőből válogatni, s a nagy eredményt hozó csapat "öregjeit" szabadjára engedni s megfelelő tudású fiatalokkal helyettesíteni! Ezt az évet a BL-ben el lkel engedni, télen s tavasszal frissiteni. A cél most csak a magyar bajnoki cim lehet, amire meg is van az esély. A Bl-ben meg esetleg a 6-hely, mert ahogy a másik (győri) csoportot megnézzük, még azzal is lenne mit keresni a kiesési szakaszban.
Volo
2023. október 04. 15:45
Idióta ujságírók! A "saját kérésére szerződést bontottak", az nem "kirúgták" ! Mi a szart irkáltok össze vissza?
Halder_1899
2023. október 04. 14:56
Csak jelzem adva volt egy vidi melynek töménytelen pénze volt és mist ért el ? Adva lett egy Fradi, mely UEFA és külföldi cégek pénzeiből él leginkább, bár szeretik ezt a hazai adóforintokat mondani. 10 év alatt az ország legnagyobb Klubja lett a megszűnés szélén lévő klub. Minden szakosztálya vagy első vagy harcban azért. Labdarúgás meg soha sem látott sikereket ér el itthon és nemzetközin is. (vidinek ez pénzzel sem ment, lásd pénz nem minden) Ez Kubatovnak köszönhető de támadják. Ha más csapat szurkolója tegye, nyilván neki nem jó érzés, de ha Fradista ritka nagy állat lehet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!