„Már kiskorában is automatikusan mindenbe belerúgott” – Willi Orbán édesapja mesélt fia gyerekkoráról (videó)

2023. október 13. 20:27

A fiú már tizenévesen nagyon tudatosan állt a sporthoz.

2023. október 13. 20:27

Orbán Vilmos, Willi Orbán édesapja a OrigoSportnak nyilatkozott. Beszélt fia sérüléséről, és arról is, milyen gyerek volt a kis Willi.

Miután a szülők elváltak, a kisfiú édesanyjával maradt Németországban, de nyaranta sok időt töltött Oroszlányban az apjával.

„Már kiskorában is automatikusan mindenbe belerúgott, ami gömbölyű volt, vagy gurult. Össze tört pár porcelán vázát is” – idézi fel az interjúban az idősebb Orbán. Azt is elárulta, hogy a fiú már tizenéves korában nagyon tudatosan állt a sporthoz, odafigyelt, hogy mit eszik, mit iszik. 

Ahogy korábban a Mandiner is beszámolt róla, Willi Orbán a csehek elleni barátságos mérkőzésen súlyos sérülést szerzett, ezért biztosan nem tud részt venni a szombati Szerbia elleni találkozón.

Ezt is ajánljuk a témában

Az Orbán Vilmossal készített interjú itt tekinthető meg:

Nyitókép: képernyőkép

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2023. október 14. 04:56
anyjába is ? - ilyen hülyeséget baszd meg,
Unknown
2023. október 14. 02:30
Melyik fiúgyerek nem?
Halder_1899
2023. október 13. 21:41
Hiányozni fog a védelemből, nagyon. Hajrá Magyarok !!!
Tommaso
2023. október 13. 20:29
„Már kiskorában is automatikusan mindenbe belerúgott” – Willi Orbán édesapja mesélt fia gyerekkoráról „Már kiskorában is automatikusan mindenkibe belerúgott” – Viktor Orbán édesapja mesélt fia gyerekkoráról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!