BL: Gulácsi Péter nélkül nyert a Lipcse, a Citynek pedig nem okozott gondot a svájci ellenfele, a németek mellett szintén ott vannak a legjobb 16 között

2023. november 07. 22:55

A Barcelonának nem sikerült kedden kiharcolnia a továbbjutást; de mi történt a G-csoportban?

2023. november 07. 22:55

Amint azt a Mandiner.hu megírta, idegenben – Hamburgban – kapott ki az FC Barcelona az ukrán Sahtar Donyecktől, így a negyedik fordulóban még nem vált biztossá a katalánok továbbjutása a Bajnokok Ligájában. A H-csoportban még az FC Porto fogadta az Antwerpent, e mérkőzésnek 2–0 lett a vége, vagyis a portugálok beérték a katalánokat.

Ezt is ajánljuk a témában

Rátérve a G jelzésű kvartettre, az előző szezonban triplázó, most is jó formát mutató Manchester City a svájci Young Boys ellen lépett pályára.

Az angol csapat 3–0-t ért el kedd este, tehát ott lesznek tavasszal is.

A Red Bull Lipcse (RB Leipzig) Szerbiába utazott, hogy ott megmérkőzzön Crvena Zvezdával. A német kezdőcsapatban nem kapott lehetőséget Gulácsi Péter magyar válogatott kapus, Willi Orbán pedig a kispadon sem kapott helyet – sérülése miatt. A belgrádi meccs végeredménye 1–2 lett, vagyis a német klub győzelmével ugyancsak ott van a legjobb 16 között.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: ANDREJ ISAKOVIC / AFP

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!