Dokumentumfilmet csináltak a britek Szoboszlairól

2023. november 18. 08:32

A jövő héttől százmilliók láthatják a magyar klasszis történetét.

2023. november 18. 08:32

A Sportál arról ír, hogy szerdán „eljön a nagy pillanat”

a Premier League saját gyártású magazinjában, a Premier League Storiesban Szoboszlai Dominik lesz a főszereplő.

A magyar válogatott csapatkapitányának és a Liverpool középpályásának eddigi útját feldolgozó filmet szerdán a Spíler TV-n, pénteken az Arena 4-en láthatják a nézők. Mint kiderült, a magazin

huszonhét percben

foglalja össze a magyar sztár útját.

Ezt is ajánljuk a témában

Emlékeztetnek, hogy az angol stáb még októberben látogatott Magyarországra, ahol többek között

Telkiben, Budapesten és Székesfehérváron is forgattak,

az angol élvonal főszereplőit bemutató Premier League Stories következő epizódjában ugyanis a magyar középpályás kerül reflektorfénybe.

Megtudtuk: a magyar középpályás mellett az édesapja, Szoboszlai Zsolt, a menedzsere, Esterházy Mátyás, valamint Gulácsi Péter, Marco Rossi, Jürgen Klopp, Marco Rose és Jesse Marsch gondolatait hallhatják a nézők, többek között. A közelmúltat tekintve többek között olyan klasszisok tűntek fel a produkcióban, mint Erling Haaland, Harry Kane, vagy éppen Vincent Kompany, míg a menedzserek közül Erik ten Hag, Sir Alex Ferguson és Mikel Arteta is kapott epizódot.

A 2018-ban útjára indított sorozat 186 ország átlagosan 300-400 millió nézőjéhez jut el epizódonként, 126 ország pedig már jelezte, hogy átveszi és műsorra tűzi a Szoboszlai Dominikról szóló epizódot.

„Nyáron Angliában is bombaként robbant a hír, hogy Szoboszlai Dominik a Liverpoolba igazol, az érdeklődés pedig azóta nemhogy csökkent, de folyamatosan, hétről hétre nő. A Dominikot körülvevő figyelem már nem csak Angliában van jelen, világszerte mindenhonnan folyamatosan érkeznek hozzánk a megkeresések. Úgy gondoltuk, hogy

az eddigi teljesítménye alapján Dominik tökéletesen beleillik a Premier League Stories profiljába,

a műsorral pedig megpróbáljuk őt jobban bemutatni azoknak, akik eddig nem feltétlenül ismerték a nem mindennapi történetét” – – mondta a Sportálnak korábban Bérczi Barbara, a Premier League magyar gyártásvezetője.

A Szoboszlai Dominikról szóló részt szerda este 20 órától láthatják a Spíler1 csatornán, míg az ismétlést (először) pénteken, 17 órától tekinthetik meg az Arena4-en.

Nyitókép: Képernyőmentés 

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Novicsok-5
2023. november 18. 12:36
Még egy szezont nem húzott le. Túlzásokba ne essünk.
powerage
2023. november 18. 12:26
Gondolom az általános iskolák kötelező mozilátogatáson nézhetik majd meg az alkotást, ha valaki nem megy, az igazolatlan hiányzás. Középiskolák majd akkor mennek, ha gólt is rúg.
need-info
2023. november 18. 11:45
A koronázás mikor lesz?
makapaka2
2023. november 18. 10:00
Büszkék vagyunk Rád Dominik !Ne változzál meg !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!