Együtt szurkoltak a magyarok és a bolgárok Szófiában (videó)

2023. november 16. 21:37

A zártkapu ellenére több százan mentek el a balkáni túrára.

2023. november 16. 21:37
null

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a zártkapus meccs ellenére több száz magyar szurkoló indult el Szófiába, hogy ha nem is közvetlen közelről, de részese lehessen a magyar válogatott zsinórban harmadszori Eb-kijutásának, amelyet végül egy 97. perces öngóllal ért el a Rossi-csapat.

Ezt is ajánljuk a témában

A meccs azért lett zártkapus, mert a bolgár rendőrség nem tudta garantálni a biztonságos lebonyolítást, miután a dühös bolgár szurkolók demonstrációt hirdettek a szerintük korrupt szövetségi vezetés ellen – és a soha nem látott gyenge bolgár szereplés miatt. ( Bulgária tíz meccse nyeretlen, évtizedek óta nem jutott ki sehová, jó eséllyel utolsó lesz a csoportjában, és már olyan csapatok is megverik, mint a szintén nem a futballjáról híres Litvánia.)

A bolgár ultrák meghívták a magyarokat is a tüntetésre, akik a Nemzeti Sport videója szerint ha nem is a sűrűjében, de a kordonok mögött közvetlenül bekapcsolódtak a demonstrációba – miközben hangosan buzdították a csapatukat is. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: képernyőmentés

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
5m007h 0p3ra70r
2023. november 17. 02:12
Magyar, bolgár, két jó barát, együtt emel sörös kupát, s együtt üríti húgyát.
B_kanya
2023. november 16. 23:07
Magyar bértüntetők :)))) Még sok ilyet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!