Így reagált a Fradi megsérült védője a Genk egyenlítő góljára (VIDEÓ)

2023. november 10. 08:54

Csapata rögtön azután kapott gólt, hogy el kellett hagynia a pályát.

2023. november 10. 08:54
Remek támadások, kemény védekezés: az első félidő után Fradi-előny! Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A Ferencváros marokkói védője, Samy Mmaee bosszankodva sétált el az öltöző felé, amikor meglátta, hogy a belga KRC Genk azonnal kiegyenlített, amint le kellett jönnie a pályáról. 

Mmaee számára egy sérülés miatt ért véget hamarabb az Európa Konferencia Liga csütörtöki mérkőzése, amelyen a Ferencváros hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott belga ellenfelével.

A két csapat jelenleg ugyanannyi ponttal áll a második és a harmadik helyen, két ponttal lemaradva az olasz Fiorentinától.

A felvétel a bosszankodó Mmaee-ról itt tekinthető meg:

@catass_tr0phy 💔😭 Samy Mmaee can't believe that Genk equalized immediately after his forced substitution... #samy #mmaee #ftc #ferencvaros #fradi #groupama #hungary #uecl #genk #magyartiktok #magyarfoci #football #foci #nekedbelegyen #fyp #catass_tr0phy ♬ Very Sad - Enchan

Nyitókép:MTI/Koszticsák Szilárd

 

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lynx
2023. november 10. 12:55
1. Ez egyértelmű piros lapos szabálytalanság volt. 2. Addig a sérült leül-lefekszik a pályára, ameddig a csere nem készült fel. Ez így megy a La Ligában és a Premier Liague-ben. Fáj a lábuk, leülnek, ápolást kérnek, nem mennek le a pályáról. A játék áll, ha sérült van a pályán, a csere meg akkor jön be, ha már lejött. Az edző közben már jelzi a bíróknak, hogy cserét kér, amit a bírónak engedni kell, hogy ne álljon a játék. Sztankovics nem néző, hanem az edző! Mmaee meg nem sántikál le, ameddig ne áll ott a csere a pótbíró mellett középen! Amatőrök! Ezt a bírót a varosokkal együtt meg el kell küldeni kapálni. Nekik csak a szabályokat kell alkalmazni, ami piros az piros.
Tiszafa
2023. november 10. 11:45
Persze lehet szidni a bírót a WAR-t, meg még a szögletzászlót is, de... De meg kell vizsgálni, hogy az ilyen "peches" dolgokat hogyan lehet elkerülni. Hát hogyan? Előrelátással. Egyszerűen fel kell készíteni a játékosokat, hogy egy váratlan sérüléses emberhátrány esetén mit KELL tennie AZONNAL a csapat egészének. Hát csak annyit ha egy védő kiesik a sorból, akkor teljesen mindegy hogy milyen meccs, ki az ellenfél, mi volt eddig a felállás és a taktika, mi az eredmény, azaz ilyen helyzetben azonnal visszaáll a csapat öt védőre ( hátrahúzódik plusz védőnek a két védekező középpályás ) és a maradék négy ember védekező középpályás lesz. Ha kell betolom a csapatbuszt is a kapu elé, és arra rúgom a labdát amerre állok, de NEM FOGOK GÓLT KAPNI, mert minden erőmmel védekezek és megszállom a kapum előtti területet kétsoros védekezéssel 20-30 méterre a kaputól. Az Isten nem jön át, nemhogy egy ilyen középszerűnél is gyengébb belga csapat!
kizokkentido
2023. november 10. 09:47
Így köpte ki a szotyolahéjat Kovács Gusztáv törzsszurkoló. Mutatjuk.
Reszelő Aladár
2023. november 10. 09:36
Ritka bosszantó volt a játékvezetés tegnap. Sokan panaszkodtak már a VAR miatt, hogy csak az egyből piros értékű szabálytalanságokat nézheti vissza, viszont a második sárgát nem. Itt azonnal lépni kell, mert a játékos ahelyett, hogy lement volna, miután sárgát és sérülést érően megtaposott egy játékost, akit le kellett cserélni, amit a spori meg sem várt. így végül a Fradi került emberhátrányba, amit sikerült 15 másodperc alatt kihasználniuk. Tanulság: - tegnap a bírót kifülyülték rendesen (rászolgált), de ebben az esetben nem tette meg azt a szívességet, hogy bevárja a cserét az ápolás után - ha cserélni kell, akkor nem szabad ennyit tökölni. Mmae-t nem egyből kellett cserélni, hanem eltelt a rúgás után 1-2 perc. Ilyenkor a cserének már ott kell lennie a vonal mellett, hogyha menni kell, akkor egyből lehessen. Sajnos ezen elment a győzelem és a továbbjutás is elég lutri innentől.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!