Így ünnepelték a kijutást a szurkolók és a játékosok (videó)

2023. november 16. 22:31

Magyar daltól volt hangos a szófiai utca.

2023. november 16. 22:31
null

A 2015-östől elmaradó, de a 2020-as karanténidőszakos kijutástól azonban erősebb ünneplésben részesítették a magyar szurkolók a válogatottat, amely 38 év után kvalfikált egyenes ágon egy nagy tornára, miután Szófiában egy 97. perces öngóllal egyenlített, megszerezve ezzel a létfontosságú pontot.

Az igazi fieszta feltehetőleg a Montenegró elleni vasárnapi hazai meccs előtt/alatt/után is lesz, de a Bulgáriába ellátogató párszáz szurkoló már adott egy kis ízelítőt abból, mi várható Budapesten három nap múlva.

 

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ekrü
2023. november 17. 14:07
Én örültem a kijutásnak. Nagyon. És még jobban fogok vasárnap, függetlenül az eredménytől. Aki pedig a szerencséről meg az öngólról papol annak csak azt mondom: 1. Egy EB-re kijutás nem csak 1 db meccs függvénye. Hogy elég legyen a döntetlen , ahhoz bizony kellett az előző év/ évek eredmény is. 2. Ahhoz, hogy az a bolgár öngólt fejeljen, bizony kellet Szoboszlai kiharcolt szabadrúgása és az általa messziről és remekül beadott labda is. Különben meg semmi sem számít csak az, hogy kint vagyunk az EB-n. XDDDDDD
states-2
2023. november 17. 05:14
Szegény, szegény komcsik, már pezsgőt bontottak a 76. percben, aztán jön ez a hülye bolgár, és kifejeli a magyar válogatottat EB-re. Nem elég nekik a tavaly április, még ez is.
P_F_Juli
2023. november 16. 22:49
Nehezen tudom megérteni, hogy miért nem lehet maradéktalanul örülni, bárhogy is hull valaki ölébe egy eredmény. De itt még nem is erről van szó, hiszen egyeneságon jutottunk ki. Ehhez pedig a szerencse kevés lett volna.
letsgobrandon-2
2023. november 16. 22:46
libsik ilyenkor is tudnak pampogni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!