„Kicsit beteg a srác” – Szoboszlai kendőzetlenül Haalandról (VIDEÓ)

2023. november 03. 12:59

Nem a Liverpool új Gerrardja akarok lenni, hanem az első Szoboszlaija – jelentette ki a magyar válogatott csapatkapitánya.

2023. november 03. 12:59

Érdekes kulisszatitkokról libbentette fel a fátylat a Fodball Youtube-oldalán megjelent exkluzív videóban Szoboszlai Dominik. A főleg szakmai témájú beszélgetésben szóba került a pályán elfoglalt pozícióján kívül a liverpooli karrierje és a német menedzser, Jürgen Klopp számos elvárása is. A magyar válogatott csapatkapitánya azt is elárulta, a nemzeti együttes minden egyes mérkőzésén begörcsöl a lába, míg a Liverpoolban sosem...

„Többször elmondtam már, hogy ha valaki elém tesz egy papírt, aláírnám, hogy ugyanolyan karrierem lesz Liverpoolban, mint a Gerrardnak, de mégsem akarom aláírni, mert szeretném a saját utamat járni.

Nem a Liverpool új Gerrardja akarok lenni, hanem az első Szoboszlaija!

Abszolút motivációt jelent a nyáron érkezőknek, hogy a tavalyi rosszabb szezon után visszavigyük a Liverpoolt a legjobbak közé. Újra jöjjenek a győzelmek, a kupasikerek” – fogalmazott a magyar középpályás.

Szoboszlai arról is mesélt, milyen elképesztő alázattal dolgozta végig a gyerekkorát a pályán. Édesapja könyörtelen elvárásokat fogalmazott meg vele szemben.

„Gyerekként mindent a háttérbe szorítottam. Csak a foci, csak a munka létezett, 14 éves koromig csak a technikával foglalkoztam. A fehérvári fiúk között fele ennyi edzéssel is megálltam volna a helyemet, de nem ez volt a célom.

Apa a legmagasabb polcra tette az elvárásokat.

A többi gyereknek nem szólt, ha elrontott valamit, de engem a legkisebb hibáért is leszidott. Velem sokkal szigorúbb volt. Ezt gyerekként nagyon nehéz volt kezelnem. Volt, hogy gyűlöltem. Hamar fel kellett nőnöm – emlékezett Dominik.

Aki néha nem magányos, az hazudik!

A norvég gólgéppel, Erling Haalanddal Salzburgban csapattársak voltak, Angliában szomszédok, így a kapcsolatuk is barátinak mondható.

„Salzburgban, amikor egy szobában voltunk, kétszer vagy háromszor is meditáltam Haalanddal. Ő ezeket nagyon szereti. Először hülyének néztem, aztán beszálltam, mondom, miért ne?!

Nagyon sok dolgot csinál, amit az emberek nem is tudnak róla. Kicsit beteg a srác.

De nem ítélek el senkit, mindenkit azt csinál, amit akar” – tette hozzá Dominik.

A beszélgetés során szóba került a futballistalét árnyoldalán megjelenő magány is.

„Aki azt mondja, hogy nem érzi magát magányosnak, az hazudik. Vannak olyan pillanatok, amikor én is magányosnak érzem magam. Ülök a kanapén, benyomok egy filmet, csak remélem, hogy elalszom és hamarabb holnap lesz. Vannak olyan napok, amik nem egyszerűek.” – árnyalta a képet a 23 éves játékos.

Ezt is ajánljuk a témában

A nyitókép forrása: YouTube

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
x450x00220x14658450x77xxx
2023. november 03. 20:50
Nincsenek orvosok, bezárják az urológiai fekvőbetegosztályt a szolnoki kórházban https://telex.hu/belfold/2023/11/03/elmentek-az-orvosok-bezarjak-az-urologiai-fekvobetegosztalyt-a-szolnoki-korhazban Ettől nem rettegnek a magyarok?
need-info
2023. november 03. 19:47
Nem szokott elmenni egy jót kurvázni, hamár ilyen magányos?
akkor ki
2023. november 03. 18:35
Nem Ő jelentette ki, hanem az egyik kérdező. Nevét nem tudom. Már hogy Ő akar lenni az első Szoboszlai.
mehrlicht
2023. november 03. 15:21
Lefordítom: a média által "szerény srácként" hájpolt játékosnak szerintem visszatetsző, ha Haaland valószínűleg hívő, hogy nem alszik minden hétvégén más nővel és hogy nincs rajta ötezer tetoválás, piercing meg fülbevaló. A "fiatalok példaképe" sajnos ezeket az ártatlannak tűnő testcsonkításokat is népszerűsíti karrierjével és a "konzervatív" sajtónak láthatóan semmi kifogása ez ellen...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!