Kiderült: ennyit keres Dárdai a Herthánál

2023. november 01. 21:58

A korábbi fizetésének csak a töredékét kapja a magyar edző, aki vissza szeretné juttatni berlini klubját az élvonalba.

2023. november 01. 21:58
Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője a német első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott Bayern München - Hertha BSC mérkőzés kezdete előtt Münchenben 2023. április 30-án.

Alaposan beragadt a Bundesliga 2 rajtjánál a berlini Hertha BSC, a német másodosztályt három vereséggel kezdő Dárdai-csapat azonban az utóbbi hetekben magára talált, már a kilencedik a tabellán, mindössze hat pontra a feljutást jelentő dobogós helyektől. A négy Dárdait is foglalkoztató fővárosiak keretében Bence a középpályán, Márton a védelemben, Palkó pedig a támadók között szerepelhet – bár a magyar élvonalból Berlinbe visszatérő csatár most éppen sérült.

A klub legendás középpályása, a bajban már többször a csapata segítségére siető Dárdai Pál feltett szándéka, hogy a szezon végén feljutást ünnepeljen a gárdával. Első edzői megbízatásakor még nemzetközi kupaszereplésig vezette a csapatát, másodszor, két évvel ezelőtt még benntartotta az élvonalban, ezúttal pedig egy merőben új helyzetbe. kell helytállnia, az alapoktól újjáépíteni a csapatot és visszajuttatni az első osztályba. A Bors idézi a cikkében Dárdai Pált, aki elárulta, hogy a fizetése a negyede annak, mint amennyit korábban folyósított neki a Hertha BSC.

Ezt is ajánljuk a témában

A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya az első vezetőedzői munkája során 900 ezer eurós (mai árfolyamon 344 millió forint) évi fizetésről szóltak a német sajtóhírek, amivel a mezőny utolsó harmadához tartozott a Bundesliga-edzők között. Tavasszal is körülbelül ennyit kapott volna sikerprémiummal együtt, ha benntartotta volna a csapatot az élvonalban.

Nyitókép: MTI/EPA/Ronald Wittek

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
urban63
2023. november 02. 12:03
.. és kinek mi köze Pali zsebéhez! Mennyit kapott aki kiderítette?
faramuci
2023. november 02. 05:40
Maradtál volna itthon ,kint a fejed tetején is pöröghetsz,csak egy lesajnált Magyar maradsz.........
Aegopolis.
2023. november 01. 23:36
Tehát nem kiderült, hanem megmondta.
Novicsok-5
2023. november 01. 22:37
Nélkülözik szegény.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!