Kimondták: Szoboszlainak a Real Madridban lenne a helye, ha elhagyná a Liverpoolt

2023. november 25. 15:19

A volt magyar szövetségi kapitány szerint a magyar csapatkapitány az egyik legnagyobb magyar játékos.

2023. november 25. 15:19
LIVERPOOL, ENGLAND - OCTOBER 21: Dominik Szoboszlai of Liverpool during the Premier League match between Liverpool FC and Everton FC at Anfield on October 21, 2023 in Liverpool, England. (Photo by Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images)/Robbie Jay Barratt

Mezey György a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya, aki eddig utoljára juttatta ki a magyar válogatottat a világbajnokságra egy velencei pódiumbeszélgetésen hozta szóba a magyar foci helyzetét. A beszélgetésen természetesen szóba került Szoboszlai Dominik a válogatott csapatkapitányának pályafutása is – számolt be róla az Index. 

A 82 éves szakember elmondta, hogy Szoboszlai Dominikot, ha esetleg elhagyná egyszer a Liverpoolt, csakis a Real Madridban tudná elképzelni.

Ott, ahol valaha Puskás Ferenc volt a sztár. Ha Szoboszlai odaszerződne, ezzel bezárulna a kör”

– fogalmazott. Azt elmondta, hogy „hála istennek, Szoboszlainak hozzáértő edzője van a válogatottban, aki jól gazdálkodik vele. Persze, vele nem kell gazdálkodni, csak hagyni kell játszani.”

Mezey azt is elárulta, hogy Szoboszlai Montenegró elleni első góljánál kicsordult a könnye. A beszélgetésen emellett hosszan elemezte a magyar csapatkapitány tehetségét, akit a magyar labdarúgás eddigi legnagyobb alakjaihoz hasonlított.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Robbie Jay Barratt / AMA

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
savrena
2023. november 29. 14:18
Toni Kroos helyén játszhatna, ha ő abbahagyja. De a Realnál szezon végén edzőváltás lesz, ki kell várni milyen lesz az új csapat.
Karcsi_Charlie
2023. november 25. 21:43
Mezey egy vén szenilis barom. Ezzel a "megríkató" kijelentésével és Szoboszlai túlzó sztéárolásával a legtöbbet árt nnek a fiatal srácnak. Valljuk be a City ellen Szobi nagyon gyenge , közepes játékot mutatott. Knopp le is szedte a pályáról.
Töki
2023. november 25. 20:34
Ha a Barcát vissza tudnák emelni régi fényébe, na ott is játszhatna!!!
Temeráf
2023. november 25. 20:02
Na még az hiányozna a Real Madrid, isten ments jó helyen van a világ legjobb bajnokságában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!