Mi történt? Megrángatták egymást Szoboszlai csapattársai (Videó)

2023. november 10. 10:07

A TikTokra került fel egy videó, mely szélsebesen kezdett terjedni a közösségi oldalon.

2023. november 10. 10:07
null

A TikTokra felkerült képsorok tanúsága szerint csúnyán összeszólalkozhatott egymással Mohamed Szaláh és Trent Alexander-Arnold, a Liverpool két sztárjátékosa. Bár nem derült ki, hogy pontosan mi váltotta ki a nézeteltérést az angol védő és az egyiptomi szélső között, a tekintetük alapján komoly lehet a téma, mert a kézfogásuk közben Alexander-Arnold elrántotta Szaláh kezét is. 

A videót itt lehet megtekinteni:

Nyitókép: TikTok

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akkor ki
2023. november 11. 07:30
Közben mosolyognak. Nincs semmi, mindenki nyugodjon le a picsába.
Mandiner444hu
2023. november 10. 12:54
muzulmán terroristáknál ez a szokás
Tiszafa
2023. november 10. 11:20
Szerintem kiakadt a védő az egyiptomi csatárra. Szalahot sok "tv-s szakértő?" isteníti. Sokan a legjobbnak tartják. Viszont én mindig a felkínált lehetőségek és az azok gólraváltási arányát nézem. Mert így reális! Ha egy átlagos csatárnak egy meccsen van összesen három helyzete és ezekből (csak) egy gólt rúg, meg sem említi a média. A Szalahot a társai minden meccsen tömik labdákkal. Van egy meccsen átlagosan 6-7 helyzete. S ezekből sem mindig szerez gólt. Na kérem, ezt látja az Arnold is. Persze hogy egy vesztes meccs után elküldi az arabot a fészkes fenébe.
Paenumbra
2023. november 10. 11:09
Annyiben érdekes a dolog hogy csapatszinten utóbbi két meccsen önmaguk árnyékai a pályán. Mindennek oka van...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!