Bild: Marco Rossi személyesen találkozott Dárdai Pál fiával Berlinben, hogy a válogatottságról beszéljenek

2023. december 05. 14:11

A Csakfoci szerint nem ez volt az első találkozó a két fél között.

2023. december 05. 14:11
Marco Rossi

A Bild információi szerint Marco Rossi személyesen egyeztetett Dárdai Mártonnal a magyar válogatottságról. A fussballtransfers.com azt írja, hogy a magyar szövetségi kapitány a helyszínen tekintette meg a Hertha BSC-Elversberg Bundesliga 2-es találkozót, majd találkozott is Dárdai Pál középső fiával.

A csakfoci.hu úgy tudja, a felek valóban kapcsolatban állnak egymással, sőt, a portál szerint a szövetségi kapitány már korábban is beszélgetett a közös folytatásról Dárdai Mártonnal, és nem ez volt az első egyeztetés.

A Kicker novemberben kérdezte a témáról a fiatal labdarúgót. „Ezen még nem gondolkodtam sokat. Most az itteni meccsekre koncentrálok, és majd meglátjuk, mit hoz a jövő.

Az összes németországi ifjúsági válogatottban játszottam már, a döntés végül majd az enyém lesz.

De még van idő” – válaszolta Dárdai Márton.

Nyitókép: Facebook

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pneumaticus
2023. december 14. 06:56
Nagyon durva, hogy német érzelmű lett két magyar szülővel. Sajnos látok ilyen családokat. A szülők itt születtek, kimentek és a gyerekeik már nem tudnak magyarul! Szégyen!
Zsolt75
2023. december 05. 17:12
Kicsit lehetne lelkesebb...
akkor ki
2023. december 05. 17:10
Elengedném a picsába! Nehogy már a mester loholjon utána! Lófaszt! Meghívót küldeni neki a keretbe, ennyivel: jössz vagy nem? Micsoda fos nyilatkozat ez???? Mi az, hogy van még idő? Mi az, hogy most a meccsekre koncentrál??? Na, elég ebből a bagázsból!
ThunderDan
2023. december 05. 15:41
Mondjuk Dárdai apuka azért megérdemel némi feddést. Sikerült németté nevelni a fiait (két (!) magyar szülővel, ha jól sejtem, tehát még csak nem is vegyes házasságróp van szó).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!