Címlapsztorit ígér Szoboszlaiék meccsére Jürgen Klopp

2023. december 23. 10:07

Csúcsrangadóval indul az ünnepi szezon a Premier League-ben.

2023. december 23. 10:07
null

 „Ez a meccs címlapsztori lesz”mondta a szombat esti Liverpool-Arsenal Premier League-csúcsrangadóról a vörösök mestere, Jürgen Klopp.

18:30-tól ugyanis a harmadik helyen álló Liverpool fogadja a listavezető londoniakat. Szoboszlaiék egy esetleges győzelemmel élre is állhatnak. A magyar válogatott csapatkapitányát jó eséllyel a kezdőcsapatba jelöli a német edző, azok után, hogy a szerdai Ligakupa-meccsen jó játékkal és egy bombagóllal rukkolt elő. Ugyanezen a napon egyébként a Tranfermarkt 70 millióról 75 millióra frissítette a középpályás piaci értékét, aki így a sztárcsapat legértékesebb labdarúgói közé emelkedett.

Ezt is ajánljuk a témában

A Liverpoolnak egyébként van oka reményre a rangadó előtt: a csapat a jelenlegi idényben otthon veretlen, az Arsenal pedig a legutóbbi tizenegy évben nem tudott tétmeccset nyerni a Pool vendégeként. Mikel Arteta együttese a szezonban kétszer már kikapott idegenben, mégpedig az Aston Villa és a Newcastle otthonában. Az Aston Villa tegnap a tabella harmadik helyén állva fogadta a sereghajtó Sheffield Unitedet, és ha nyert volna, akkor az élre ugrik. Ám a meccs 1-1-re végződött, és a házigazda ennek is örülhetett, mert hiába birtokolta nyolcvan százalékban a labdát, a 97. percben egyenlített. A birminghami együttes ezt megelőzően sorozatban tizenöt hazai meccsét megnyerte a Premier League-ben.

A vörösök egyébként legutóbb áprilisban játszottak az Arsenallal, az a meccs 2-2-vel zárult.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: EPA/Daniel Hambury

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ugandai Bubu
2023. december 23. 10:27
Leszarjuk a Szoboszlai címlapsztorit. A nemzethy napiszar bulvárral támadó, (ál)kereszténykommunista kesmanyik színvonalat jól mutatja persze.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!