Edzője már a félidőben lecserélte Sallait, erősödik benne a váltás gondolata

2023. december 15. 13:06

Az Eb előtt állandó játéklehetőségre vágyik a válogatott támadó.

2023. december 15. 13:06

Sallai Roland először kezdett a Freiburgban a sérülését követően, a West Ham United elleni londoni találkozón azonban már a szünetben lekapta a pályáról edzője, Christian Streich. A csoportelsőségről döntő El-találkozón az angolok 2–0-ra nyertek, ezzel kvalifikálták magukat a sorozat nyolcaddöntőjébe, a németek a második helyen léptek tovább.

Sallai Roland még október végén, a Topolya otthonában sérült meg, a Freiburg legutóbbi három meccsén csereként már játszott, a visszatérése után most először volt tagja a kezdőcsapatnak. Korábban stabilan szerepelt a német csapatban, az utóbbi időben azonban felröppentek olyan hírek, hogy nem felhőtlen a viszonya az edzőjével, így a közelgő Európa-bajnokság miatt a klubváltás gondolata is megfordult a fejében.

Ezt is ajánljuk a témában

Sallai Roland öt éve játszik a Freiburgban, a Puskás Akadémia csapatától 2016-ban először a Palermo csapatához került kölcsönbe egy évre, 2017-ben pedig a ciprusi Apoel Nicosiához igazolt, ahol olyan jól teljesített, hogy következő nyáron leigazolta a német klub. Hogy merre vezet az útja, arról korábban már a Mandiner is értekezett. Nyáron a Lazio, a West Ham United és a Rennes érdeklődéséről pletykáltak, majd a játékos maga is beismerte, hogy Szaúd-Arábiából szintén érkezett komoly megkeresése. A legfrissebb hírek szerint a legkitartóbban éppen a csütörtök esti rivális, a West Ham érdeklődik a játékjoga iránt, amely akár már télen lépéseket tehet a leigazolása érdekében.

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: Ben Stansall/AFP

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!