Két percen belül gólt és öngólt is szerzett a dél-koreai légiós az angol rangadón (VIDEÓ)

2023. december 03. 20:52

A Man City–Tottenham PL-csata elején Son Heung-min néhány pillanat alatt mindkét kaput bevette.

2023. december 03. 20:52

Potyogtak vasárnap a gólok Angliában, a Liverpool–Fulham találkozó után a címvédő Manchester City és a Tottenham összecsapásán (3–3) sem fukarkodtak a látványos megoldásokkal. A meccs elején a vendégek dél-koreai támadója, Son Heung-min előbb egy kontra végén betalált a City hálójába, majd röviddel ezt követően, egy hazai szabadrúgás után a saját kapujába is.

Miután a rangadó döntetlenre végződött, a Man City nem tudta visszaelőzni a Liverpoolt, és maradt harmadik a tabellán.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Fotó: Darren Staples/AFP

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiszafa
2023. december 04. 12:22
Már megint a Tottenham meccsen csaltak a bírók, de nem kicsit ám... Csak emlékeztetnék a botrányos szept. 30-ai Liverpool-Tottenham meccsre, ahol 0:0-as állásnál a 34. percben lőtt szabályos (Luis Dias) liverpooli gólt a bíró lesre hivatkozva nem adta meg, de a VAR nem szólt neki, hogy az ismétlések alapján nem volt les. Ha az a gól a meccs elején érvényes, akkor a Liverpool nagy valószínűséggel nem szenved kettős kiállítást és nem kap ki. Érdekes, ott is a Tottenham-et "segítették" a bírók. Akkor azt hittem, hogy annál nyilvánvalóbb és pofátlanabb bírói csalás nem is létezhet. De látva a City meccs legvégén történteket, azt kell mondanom, hogy tévedtem.
marcon-2
2023. december 04. 09:11
Ha valaki mostanában nem látott nyilvánvaló(nak tűnő) játékvezetői csalást, akkor nézze meg ennek a meccsnek a 94.percét. Érdemes mozzanatról mozzanatra felidézni: Spurs támad, City labdát szerez a 16-osán belül, és kontrát indít. Haaland a félpálya közelében kapja a labdát, felrúgják, de felpattan, és továbbmegy (a bíró ekkor EGYÉRTELMŰEN továbbot is int), és egy forintos labdával kiugratja Grealish-t, aki egyedül indul kapura, de nem sokáig jut, mert a bíró ekkor visszafújja a szabálytalanságot. Eltiltani ezt a bírót!
Kozmosz
2023. december 04. 00:12
Nagy teljesítmény volt. Egyébként jó játékos. A neve fiúgyereket jelent.
hlaci83
2023. december 03. 23:52
Valószínű ratyitallér: 2 kapura játszik...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!