Komoly riválist kaphat Szoboszlai, télen újabb Bundesliga-sztárért száll ringbe a Liverpool

2023. december 30. 21:46

Ismét egy középpályás került az angol klub célkeresztjébe.

2023. december 30. 21:46
Jurgen Klopp, manager of Liverpool applauds the fans after the Premier League match between Wolverhampton Wanderers and Liverpool at Molineux, Wolverhampton on Saturday 16th September 2023.

A nyári távozók és az őszi sérüléshullám miatt a Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp újra aktivizálná magát a téli transzferpiacon. Miután a Bundesligából érkező Szoboszlai Dominik, Endo Wataru és Ryan Gravenberch is tökéletesen bevált, a téli átigazolási szezonban ismét a német élvonal felé kacsintgat a piacot jól ismerő német szakember. Angol források szerint Klopp már ki is szemelte legújabb célpontját, akiért azonban alaposan meg kell majd küzdenie a riválisokkal.

A jelentések szerint a Liverpoolnak a Tottenhammel és a Paris Saint-Germain csapatával is harcba kell szállnia a Borussia Mönchengladbach középpályása, Manu Kone aláírásáért.

A 22 éves francia játékos állítólag már nyáron is szerepelt a Vörösök kívánságlistáján, de végül maradt Németországban. A megfigyelőket azonban ősszel is lenyűgözte a Bundesligában – annak ellenére, hogy sérülés és eltiltás miatt a szezon első felét kihagyta.

A Liverpool dolgát nehezíti a Kone kegyeiért folyó versenyben, hogy a párizsiak vezetőedzője, Luis Enrique elsősorban vele kívánja frissíteni a középpályáját a téli átigazolási szezon során.

Fotó: Gustavo Pantano/MI News/NurPhoto

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kozmosz
2023. december 31. 02:27
Szoboszláy kezd kicsúszni nem csupán a középpályáról, hanem a csapatból is. Ideje.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!