Megvédte Szoboszlai Dominikot Jürgen Klopp

2023. december 18. 08:58

A Liverpool vezetőedzője szerint nincs gond a magyar játékos teljesítményével.

2023. december 18. 08:58
Jürgen KLOPP

Visszautasította Jürgen Klopp azt a feltételezést, hogy Szoboszlai Dominik Manchester United elleni lecserélésének köze lenne a játékos teljesítményéhez. A Liverpool vezetőedzője megerősítette, hogy a középpályást csak azért cserélte le, hogy megváltoztassa játékrendszerét és

nem azért, mert Szoboszlai teljesítményével gondok lettek volna.

Klopp elmondta azt is, hogy Szoboszlai bemutatkozása a klubnál igen jól sikerült, de lehetetlen azt elvárni tőle, hogy mindig tökéletes eredményeket produkáljon.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: EPA/Daniel Hambury

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Novicsok-5
2023. december 18. 15:02
Error404PageNotFound 2023. december 18. 09:22 Elől meg Salah van, akitől csak örökölni lehet a labdát, ráadásul már öregszik-lassul is. Más csatár meg nincs. Így nem lesz gól. Annyira öregszik és lassul, hogy ontja a gólokat és a gólpasszokat. Nem rosszból, de Szoboszlai sosem fogja utolérni.
pandalala
2023. december 18. 09:58
Na, azé'! :-)
Error404PageNotFound
2023. december 18. 09:22
Még szép, elsősorban Klopp idióta meccstaktikája - főképp a túltöltött középpálya - miatt ilyen fostenger a csapat játéka. Szoboszlai nem védekező középpályás és főleg nem középhátvéd, mégis úgy játszatja. Valami elbaszott ötös-hatos-nyolcas hibridben. MacAllister is erre ment rá. Elől meg Salah van, akitől csak örökölni lehet a labdát, ráadásul már öregszik-lassul is. Más csatár meg nincs. Így nem lesz gól.
FAdamus
2023. december 18. 09:09
Hát valljuk be, egyáltalán nem volt jó most Szoboszlai teljesítménye, de mondjuk a Liverpool kapusán kívül mindenki alulmúlta magát szinte.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!