Most az örömkönnyeké a terep: 221 nap után tért vissza a kezdőbe válogatott középpályásunk!

2023. december 21. 15:27

Várták, mint a Messiást – zsinórban másodszor nyertek otthon a berliniek a Bundesligában, el is kerültek a kiesőzónából!

2023. december 21. 15:27

Aludnunk kell még egy párat az idei karácsonyig, de Berlinben már szerda este elkezdődött az ünnepi időszak. A pocsék szezont produkáló Union Berlin zsinórban másodszor nyert hazai pályán a német élvonalban, ezzel pedig hosszú idő után elmozdult a kiesőzónából. A 2023-as esztendő utolsó fordulójában ráadásul még egy ennél is nagyobb örömhírt kaptak a szurkolók: a súlyos sérülését követően 221 nap után ismét a kezdőcsapat tagja volt a magyar válogatott közönségkedvence, Schäfer András. A berlini csapat igazán különleges estét produkált a kölniek ellen, hiszen nem kapott gólt, ilyen pedig még nem történt velük a bajnoki szezonban. 

Ezt is ajánljuk a témában

Klubja közösségi oldalai külön is foglalkoztak a 24 éves középpályás visszatérésével, Séfi játéka ugyanis hatalmas segítséget jelenthet tavasszal a bentmaradásért vívott harcban. 

Az Eb-re készülő magyar válogatottban Marco Rossi is komoly szerepet szán a játékosnak, aki a kölniek ellen egészen a 85. percig a pályán volt, így ezen a találkozón éppen annyit játszott, mint eddig az egész szezonban összesen.

 

Fotó: Andreas Gora/dpa via AFP

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2023. december 21. 20:13
Sallai is felépült, lassan Orbán is hadra fogható komoly erősítés a csapatnak.
Squalline
2023. december 21. 15:32
Hajrá! Remelem teljesen rendbejött, és jó ideig (végleg) elkerülik a komoly sérülések! Ő még lehet komoly futballista ebből a nemzedékbōl. De sokkal több elvesztegetni való ideje nincs. Drukkolok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!