Szoboszlai a Premier League élére repítheti a Liverpoolt

2023. december 09. 07:24

Kulcsfontosságú meccs vár Jürgen Klopp fiaira szombat kora délután.

2023. december 09. 07:24

A 16. forduló nyitómeccsét játssza a Liverpool szombaton a 14. helyen álló Crystal Palace otthonában. A találkozót a Spíler 1 közvetíti majd 13:30-tól.

Amennyiben nyernek Szoboszlai Dominikék, akkor az angol első osztály élére ugorhatnak. Viszont hogy ez meddig marad így, az este fél nyolc tájt dől el: ugyanis, ha nyer az Arsenal az Aston Villa otthonában, akkor a londoniak visszaveszik az első helyet a tabellán.

A Mandiner beszámolt róla, hogy a hétközi fordulóban Szoboszlai Dominik megrúgta második gólját a Premier League-ben. A találatot ide kattintva nézhetik vissza.

Ezt is ajánljuk a témában

A Premier League állása:

Forrás: eredmenyek.com

Nyitókép: DARREN STAPLES / AFP

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
manitowoc
2023. december 09. 21:58
Na, a Liverpool valóban a Premier League élére repült, de nem Szoboszlai "repítette" oda, hanem Salah (csatár) és Elliott (középpályás), A szupervilágsztár Szoboszlai már nem is játszott (lecserélték), amikor a nevezettek a Pool két gólját rúgták - az emberhátrányban játszó ellenfélnek.
Tommaso
2023. december 09. 16:35
Töki önvallomását 12:45-nél olvashatjuk. Idéznék belőle. "A hozzánemértő, minden lében kanál, mindenhez IS értő futball- szagértők kommentelnek ide, a Szobó posztok alá! No! Ez az igazság!!
Tommaso
2023. december 09. 16:33
a cikk cime valótlant állit. Ez a meccs ugyanis egyáltalán nem "kulcsfontosságú" Egyrészt mert még több, mint 20 forduló van hátra. Az utolsó meccsek és az Arsenal ill. a ManCity elleni talákozók lehetnek a KULCSFONTOSSÁGÚAk. Másrészt a vesztett pontok tekintetében továbbra is az Ágyúsok az elsők.
akkor ki
2023. december 09. 13:00
Ha úgy játszanak Martinezék, mint a City ellen, az Arsenal gondban lesz. Szoboszlai tagja a csapatnak. Miért kell súlyt rakni rá??? Mi az, hogy Ő repítheti első helyre? Van rajta kívül 10 játékos, és igen, még Alisson is szerezhet gólt, amivel nyernek! Hajrá Dominik!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!