Szoboszlai Dominik és a Liverpool önfeledten készül a karácsonyi meccsre (VIDEÓ)

2023. december 25. 21:51

A Liverpool honlapjára és közösségi oldalára feltöltött videó is bizonyítja, hogy a csapatot már magával is ragadta az ünnepi hangulat.

2023. december 25. 21:51
null

Nagy-Britanniában az ünnepek idején sem ér véget el a futball időszak. A hagyományos Boxing Day keretein belül kedden az angol élvonalban öt izgalmas mérkőzés vár is ránk. Az egyik kiemelkedő találkozó a Premier League 19. fordulójában zajlik majd, ahol a második helyen álló Liverpool a Burnley vendégeként lép majd pályára – írta meg a Magyar Nemzet.

A Liverpool csapata a hétvégi hazai mérkőzésen 1-1-es döntetlent játszott az éllovas Arsenal ellen

Szoboszlai Dominik és csapata is részt vesz ezen a karácsonyi játéknapon, és a Liverpool honlapjára és közösségi oldalára feltöltött videó is bizonyítja, hogy a csapatot már magával is ragadta az ünnepi hangulat. A játékosok izgatottan készülnek arra, hogy a karácsonyi ünnepek közepette ismét a pályán bizonyítsák tudásukat.

A csapat videóját itt tekintheti meg: 

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: X/Liverpool FC

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Takagi
2023. december 26. 14:01
Hajrá Pool!
csicseriborso3
2023. december 26. 09:54
Van az a pénz....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!