„Nagyon tetszett Dom játéka! Különösen, amikor bal oldalon szerepelt” – így dicsérte Szoboszlai játékát Jürgen Klopp (videó)

2023. július 20. 16:15

A Liverpool vezetőedzője elismerően nyilatkozott a magyar játékosról a klub Karlsruher SC ellen szerdán 4:2-re megnyert edzőmérkőzését követően.

2023. július 20. 16:15
Doha, 2019. december 20.
Jürgen Klopp, az FC Liverpool vezetõedzõje sajtóértekezletet tart Dohában 2019. december 20-án, a labdarúgó klubvilágbajnokság CR Flamengo - FC Liverpool döntõje elõtti napon.
MTI/EPA/Nusad Szekkajil

Rendesen megdicsérte Szoboszlai Dominik játékát Jürgen Klopp, a Liverpool FC vezetőedzője, a klub Karlsruher SC elleni, 4:2-re megnyert mérkőzését követően, amelyen a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya kezdőként lépett pályára, és 45 percet játszott. A német szakember a mérkőzést követő sajtótájékoztatón a klub új igazolásainak teljesítményére vonatkozó kérdésre válaszolva úgy fogalmazott:

„Az első félidőben egyértelműen az új fiúk – a kölykök és Dom (a 18 éves Bobby Clark, a 20 éves Conor Bradley és Szoboszlai Dominik – a szerk.) – voltak a legjobbak az ellentámadásban.

 ... Nagyon tetszett Dom játéka, különösen mikor a középpálya bal oldalán szerepelt! Tetszetősen játszott”. 

Ezt is ajánljuk a témában

Klopp összességében elégedett volt a mérkőzéssel és a csapat teljesítményével. Egy jól szervezett ellenféllel szemben sikerült nyerni, egy csodálatos atmoszférájú új stadionban, amely természetesen lelkessé teszi a szurkolóikat – mondta a német szakember, hozzátéve, hogy ez a mérkőzés azért nem meghatározó a következő labdarúgószezon szempontjából. Látott ugyan problémákat a játékban, de úgy érzi, ez benne van, hiszen a felkészülés elején tart a csapat. „Minden játékosunk lábában van 45 perc játék, és senki sem sérült meg, gyerünk, így tovább!” –fogalmazott.

A teljes interjút itt tekintheti meg:

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: MTI/EPA/Nusad Szekkajil

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Player1
2023. július 20. 22:59
Szoboszlai? Csodálatos..
bodrigyuri
2023. július 20. 22:24
Nem volt jobb fogtechnikus a felső hídra?
drogqueen
2023. július 20. 22:06
Nekem a KI tegnapi játéka tetszett..
akkor ki
2023. július 20. 21:43
Hajrá Dominik! Néztem a rólad szóló részeket a Liverpool tv-n, jól toltad, csak így tovább, mutasd meg a térdeplőknek, milyen a magyar virtus!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!