A Liverpool-szurkolók már azt követelik: „Szoboszlai lője az összes szabadrúgást és szögletet”

2023. augusztus 08. 10:01

Megrohamozták a kommentelők a Liverpool oldalát a tegnapi győzelmet követően.

2023. augusztus 08. 10:01
Szoboszlai Dominik az előszezonban megrendezett Liverpool - Leicester City összecsapáson  2023. július 29-én, Szingapúrban.

A Mandiner korábban már beszámolt róla, hogy Luis Díaz a magyar válogatott csapatkapitányának szöglete után szerzett látványos gólt a német élvonalbeli Darmstadt elleni felkészülési mérkőzésen. A Liverpool végül 3–1-es győzelemmel hangolt a Chelsea elleni Premier League-nyitányra.

Ezt is ajánljuk a témában

Szoboszlai Dominik parádés játékának köszönhetően több rajongó is javaslattal élt a Liverpool Facebook-oldalán. Sokak szerint ugyanis a Szoboszlainak kellene innentől minden szabadrúgást elvégeznie.

„A szögleteket és szabadrúgásokat Szoboszlainak kellene elvégeznie az új idényben, mert veszélyesebbnek tűnik” – állítja az egyik rajongó. „Csodálatos” – volt aki nemes egyszerűséggel így jellemezte a Liverpool tegnapi szereplését. „Egyszerűen lenyűgöző... 

A szögleteket és a szabadrúgásokat Szoboszlai Dominiknak kell elvégeznie”

– egy másik szurkoló állítása szerint.

Szoboszlai szereplésével kapcsolatos vélemények.
 

Nyitókép: SUHAIMI ABDULLAH / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vainamoinen
2023. augusztus 09. 20:32
Hagyjuk már, egy liverpooli lap szerint Szoboszlai fejfájást okozott Kloppnak a barátságos mérkőzésen beszerzett sárga lap miatt és vegyesre sikerült a bemutatkozása. "It was, all in all, a mixed showing for the midfielder as he prepares for a likely Premier League debut against Chelsea on Sunday following his $77m (£60m/€70m) from RB Leipzig earlier in the summer." https://www.liverpool.com/liverpool-fc-news/features/liverpool-dominik-szoboszlai-jurgen-klopp-27476451
Reszelő Aladár
2023. augusztus 09. 08:19
Minden feladatnál van egy tápláléklánc jellegű preferencia lista, hogy ki mit csinál. Ki végzi a nagybedobást elől, ki rúgja a szögletet, ki a szabadot honnan és ki a büntetőt. Ezt ki kell érdemelni az edzéseken és a meccseken, emellett fontos a taktikai megfelelőség m és az eredményesség is. Amúgy nagy dellát adtak érte, nyilván ki fogják próbálni minden lehetséges helyzetben.
skin777
2023. augusztus 09. 05:56
A sok félkegyelműnek akik már hazaárulással vádolják azokat akiknek nem tetszik a túltolás: nem azzal van baj, hogy sok a szoboszlais hír, hanem a cikkek minősége. Elöntötték a kommentek a facebook oldalt.... Ne már! Ebből cikket kreálni???
Kozmosz
2023. augusztus 09. 00:20
A végén még a klotyópucolót is kirúgatja, mint Messi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!