Újabb elismerést zsebelhet be Szoboszlai – ő lehet a hónap játékosa Liverpoolban

2023. augusztus 30. 09:47

Szavazzon!

2023. augusztus 30. 09:47
Newcastle United v Liverpool FC - Premier League

A Liverpool FC hivatalos oldalán szavazást hirdetett arról, ki legyen a hónap legjobb játékosa. A jelöltek között természetesen ott van a magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik is, aki az eddigi összes angol bajnoki mérkőzést végig játszotta klubjában.

Jó esélyei vannak a magyar játékosnak, hiszen például a Liverpool szaklapja a Newcastle-meccs után azt írta: Szoboszlai legalább két és fél játékos munkáját végezte el. Azt is érdemes megemlíteni, hogy a Bournemouth elleni találkozón a meccs legjobbjának választották, illetve bekerült a BBC heti álomcsapatába is.

Ezt is ajánljuk a témában

Ha úgy ítéli meg, Szoboszlainak jár az elismerés, ide kattintva tud szavazni.

Nyitókép: Stu Forster/Getty Images

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
excan1
2023. augusztus 30. 14:52
Hú, de útálom, amikor ilyen szavazásokon országos gépezet indul be, hogy a "mi fiunk/lányunk" győzzön... Nem nekünk kell a gombokat nyomkodni a teljesítményhez, hanem neki a gólpasszokat, gólokat rúgnia. És akkor majd minden elismerést megkap még akkor is, ha az egész ország hátradől és nem indul be ez a cringe-gépezet. Mondom ezt úgy, hogy magyar foci, magyar focista rajongó vagyok. És nagyon szeretném, ha ő nyerné meg a szavazást. De ahogy mondtam, nem országos összefogással. Mert az nevetséges.
solyomtomi-2
2023. augusztus 30. 13:55
Ez is mutatja, milyen szar csapatba igazolt. Ahol egy akkora trágya játékos a legjobb, akár csak egy hónapig is, mint ő, az mit is keres egyáltalán a futballtörténelem legnagyobb csapatai között?
Takagi
2023. augusztus 30. 12:39
Hajra Domi! Nyomjad! Büszke vagyok rád.
Medici
2023. augusztus 30. 11:49
Állítólag az anglikán egyház már fontolgatja, hogy a szertartásai így kezdődjenek: "Mindennapi Dominikunkat add meg nekünk ma...!"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!