Szoboszlai viccelődik vele, ő nem ismer tréfát – videós interjú!

2023. szeptember 28. 17:21

A szavak után jöhetnek a tettek. Az üzengetések után újra egymásnak feszülhet a két magyar!

2023. szeptember 28. 17:21
null

Szoboszlai Dominik tündöklése közepette kevesebb reflektorfény esik a másik, szintén az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő magyar válogatott játékosunkra, Kerkez Milosra (képünkön Raheem Sterlinggel küzd a labdáért). A halk szavú, ám a pályán kőkemény, kegyelmet nem ismerő baloldali védő a holland ligából került a Premiere League-be, és azonnal kirobbanthatatlan lett a Bournemouth csapatából. Szerdán, hazai pályán 2-0-ra nyert és búcsúztatta a Ligakupából a Stoke City-t a „Cseresznyék” becenévre hallgató klub együttese. A 19 éves magyar végig játszotta a találkozót, és már összesen 8 mérkőzésen jutott szóhoz az új csapatában nyári érkezése óta. Az Origo a helyszínen szólaltatta meg a szerbiai Verbászon született, a Győrben, az AC Milan utánpótlásában is megfordult, felnőtt szinten az AZ Alkmaarban feltűnt tehetséget. Kerkez Milos beszélt többek között arról, hogy a magyar válogatottal ellentétben nem ötvédős rendszerben játszanak Angliában, ezért esetenként kevesebbet futhat fel támadni. 

„Picit más, hogy itt négy védővel játszunk, többet kell védekezni. Szeretek mindig támadni, előre futni, persze hátra is, de a válogatottban Marco Rossi külön kért arra, hogy maradjak fent magasabban. Nem kell annyira sokat visszafutni, jobban tudom segíteni a támadásokat. Minden teljesen más, mint Hollandiában volt. Például a gyorsaság, és jobb játékosok ellen játszhatok. Minden héten sztárok jönnek szembe velem, Bukayo Saka, vagy Raheem Sterling például. Kiváló támadók. Fizikálisan és mentálisan is minden más szint” – nyilatkozta a baloldali védő.

FERENCZI János; MILOS, Kerkez; SZOBOSZLAI Dominik
Budapest, 2023. március 27. Kerkez Milos, Szoboszlai Dominik és Ferenczi János (b-j), a magyar válogatott tagjai ünnepelnek a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők G csoportjában játszott Magyarország-Bulgária mérkőzés után a Puskás Arénában 2023. március 27-én. Magyarország-Bulgária 3-0. MTI/Czeglédi Zsolt

Kerkez Milos bajnoki mérkőzésen már összecsapott Szoboszlai Dominikkel (Liverpool–Bournemouth 3-1), és a sorsolás értelmében a Ligakupában is találkoznak majd a csapataik. Emlékezetes, hogy az első mezcseréjük után a válogatott csapatkapitánya azt mondta, jó lesz portörlőnek a másik dressze. Kerkez Milos most mosolyogva reagált erre az estre.

Persze nem igaz, amit mondott. Csak vicc volt. Domi mindig szeret velem viccelődni.”

A felvételen az őt ért szerbiai mocskolódásról és a Szerbia elleni, október 14-i Európa-bajnoki selejtezőről is beszél Kerkez Milos.

Nyitókép: BEN STANSALL / AFP
 

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. szeptember 29. 07:35
Hazátlan senki. De míg jól térdel a niggereknek bohóckodhat a gyepen. Ha nem térdel, kibasszák, mehet haza rácnak a milos magyart pusztítani.
need-info
2023. szeptember 28. 19:12
A virágos növények növekedési formáját éppen annyira fontos (vagy még fontosabb) figyelembe vennünk egy kompozíció tervezésekor, mint a növény virágainak színét, vagy a méretét. A növényágy egész évben látható képét a növények növekedési formája határozza meg. A fűfélék és páfrányok csak formai világukkal játszanak fontos szerepet a kertben, mivel viráguk általában jelentéktelen.
reepcze
2023. szeptember 28. 18:41
Őszintén örülök, hogy Milosról is szó esik néha. Teljesen egyetértek @OszkárOszi-val. A kommentek számából is látszik, hogy nem figyelünk rá eléggé, pedig a srác több figyelmet érdemelne!
OszkárOszi
2023. szeptember 28. 18:26
Kerkez Milos nagyszerű sportember!Nagyon nagy melót végez, csupaszív futógép és focista.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!