A Ferencváros sportigazgatója elárulta, miért igazolták le Kodrót

2024. január 25. 17:38

Hajnal Tamás elemezte a téli igazolásokat, s elmondta, lesz-e még érkező a magyar bajnokhoz.

2024. január 25. 17:38
null

A magyar bajnoki címvédő Ferencváros labdarúgócsapata igen aktív a téli átigazolási piacon. Az utóbbi években már megszokott, hogy a zöld-fehérek ilyenkor igazolnak kulcsembereknek szánt játékosokat, akiknek van idejük beilleszkedni a csapatba. Nem véletlen, hogy a rekordbajnok sorozatban ötödször szerepel (és még versenyben van) nemzetközi sorozat főtábláján. A nyári selejtezőkre ugyanis többnyire kész csapattal tud kiállni az FTC. A spanyolországi edzőtáborát záró együttes három új „szerzeményét” a sportigazgató méltatta, elsőként Habib Maïgát, az elefántcsontparti védekező középpályást.

„A szerepe teljesen egyértelmű, a hatos poszton szerettünk volna egy nagy munkabírású, nagy intenzitással játszó játékost, aki erős, agresszív a párharcokban, labdaszerzésekben. Eddig ezt nagyon jól igazolta edzéseken, felkészülési mérkőzéseken. Nagyon jó karakter, jó munkamorállal rendelkezik. Gyorsan megy a beilleszkedése a csapatba.”

Sportos igazgató – Hajnal Tamás vezetőként is talál módot a testmozgásra
Fotó: Facebook/Ferencvárosi Torna Club

Hajnal Tamás ezt követően Kenan Kordóról beszélt. Mint beszámoltunk róla, komoly visszhangot váltott ki,hogy a rivális Fehérvártól „csábította el” az NB I góllövőlistáját vezető bosnyák csatárt a Ferencváros.

Nem kell bemutatni senkinek! 

Elsősorban azt szeretnénk, hogy minél több gólt rúgjon. Minél jobban meg tudja adni Dejannak (Dejan Sztankovics vezetőedző – a szerk.) a variációs lehetőségeket, adott esetben kétcsatáros rendszerben is. 

Ő egy flexibilisebb csatár, aki a kilences posztról szeret jobban elmozogni, visszalépkedni, ezzel területet nyitni másoknak.  Ki kell majd használni mélységi beindulásokkal” – elemzett a FradiMédiának a korábbi válogatott középpályás.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Az orosz Nyizsnyij Novgorodtól érkezett Edgar Sevikyan hazánkban kevésbé ismert. A 22 esztendős örmény szélső bal lába aranyat érhet a Fradinak, véli a sportigazgató.

Nagyon jó egy az egy ellen, finom bal lába van. 

Kreatív játékos, főleg mélyen tömörülő ellenfelekkel szemben bízom benne, hogy tud majd nekünk olyan extra helyzetkialakításokat hozni, ami nagyon szükséges ahhoz, hogy sikeresen tudjuk megvívni a mérkőzéseinket. 

Mivel egy hosszabb szünet volt Oroszországban, ahol korábban lezárult a bajnokság. Ezért neki van egy pici lemaradása, de nagyon intenzíven dolgozik rajta az erőnléti stábbal együtt, hogy minél hamarabb kiegyenlítődjön” – mondta Hajnal Tamás, aki nem zárja ki, hogy érkezik és távozik még játékos.

„Tulajdonképpen Magyarországon február 14.-ig van lehetőség új játékost igazolni. Jelenleg elégedettek vagyunk azzal, ahogy a csapat edz. Még inkább előfordulhat, hogy talán csökkenteni fogjuk a keret létszámát, hogy még jobban letisztítsuk ezeket a körülményeket. De figyeljük a piacot, ha van egy olyan érdekes lehetőség, akkor megpróbálunk élni vele.„

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Facebook/Ferencvárosi Torna Club

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bodrigyuri
2024. január 25. 21:07
Mert néger. És kubatov izgul rá.
machet
2024. január 25. 19:15
Rákérdezhetek?Tud korcsolyázni?
Ugandai Bubu
2024. január 25. 18:08
Még több afrikáner kell! Ne a B-közép akarja már eldönteni, hogy ő ilyen fehér magyar csapatnak szurkol. A pártfőtitkár nertárs majd eldönti. Hajrá Fradi! Black Lives Matter! :) Kihagytam valamit? Térgyeplés és szivárványos karszalag, jöhet? Lelátóra is ám :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!