Bognár György: „Még a szertárossal is elérné ezeket az eredményeket a Ferencváros” (VIDEÓ)

2024. január 12. 16:17

A Paks trénere szerint Kubatov Gábornak nagyon fáj a második hely.

2024. január 12. 16:17

Bognár György volt a TV13, azaz a XIII. kerület helyi csatornáján futó Sporttárs című műsor vendége – szúrta ki a goal.com.

Hegyi Iván műsorvezető azzal a kérdéssel indította az adást, hogy nem lenne-e Bognár a Vasas trénere, hogy feljuttassa az angyalföldieket az NB I-be. „Nem hiszem, hogy rajtam múlna, nagyon jó körülmények és játékoskeret van a Vasasban, én az idei szezonban még mindig azt tippelem, hogy feljutó lesz, nélkülem is” – válaszolta a Paks trénere Hegyinek.

A Ferencváros eredményéről

A beszélgetés során több alkalommal is a Ferencvárossal való versenyfutás került szóba, sőt az a kérdés is felmerült, hogy mi lenne, ha Bognár a bajnoki címvédő edzője lenne. „Kizárt dolog” – vágta rá rögtön a Paks trénere, aki szerint Kubatovnak nagyon fáj a második hely, sőt meglátása szerint nem csak vele, hanem

még a szertárossal is hozná ezeket az eredményeket a Ferencváros. 

„A nemzetközi szint az más, a Fiorentina ellen is láttuk, főleg az első mérkőzésen. Igaz, hogy 2-2 lett, ami szenzációs eredmény, szurkoltam is nagyon a Fradinak, hogy maradjon is az a vége, de mikor a Fiorentina behozta a négy kezdőjátékosát, akkor egészen más szintű futballt játszottak” – tette hozzá Bognár, aki szerint fontos a magyar futballnak, hogy tavasszal is van csapat a nemzetközi porondon.

A Mandiner pénteken számolt be róla, hogy Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros labdarúgócsapatának korábbi vezetőedzője némileg odaszúrt a magyar rekordbajnoknak, amely Dejan Sztankovics irányításával egyelőre hullámzó teljesítményt nyújt.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI / Illyés Tibor

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Búvár Kund
2024. január 12. 19:54
Kaszinós Gyuri hány kört is szokott menni a Pakssal a nemzetközi porondon ? Nincs több kérdésem. Jaaa mégis! Sopronban mikor volt utoljára ?
Sanyi72
2024. január 12. 18:02
Bognár,miért ilyen nagy a pofád? Most kellene szabadulnod a sittről,mert sikkasztottál a rulettfüggőséged miatt,jól tudom? Köcsög!
italosiparos
2024. január 12. 18:01
Gondolok én sok mindent,de az Ekl selejtező után érdemes beszélni bármiről is.Azért az őszi második hely minimum szóvá tehető,de nem befolyásol semmit.
billysparks
2024. január 12. 17:00
Ebben azért igaza van. Sztankovics munkáján látszik, hogy nemzetközi szinten érti ezt a játékot, fel tudja készíteni a csapatot komoly ellenfelek ellen, de a magyar foci egy másik sportág. Erre nem tud mit reagálni. Ötlettelenség, elképzelés nélküli ség jellemzi a Fradit a bajnokikon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!