Csercseszov kíméletlenül odaszúrt a Ferencvárosnak

2024. január 12. 10:18

„A Ferencváros a második helyen ment a téli szünetre. 2022-ben, velünk még első volt” – fogalmazott a Fradi korábbi vezetőedzője.

2024. január 12. 10:18

Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros labdarúgócsapatának korábbi vezetőedzője némileg odaszúrt a magyar rekordbajnoknak, amely Dejan Sztankovics irányításával egyelőre hullámzó teljesítményt nyújt – írja az M4 Sport.

A szerbbel eddig hullámzó teljesítményt nyújt a Fradi, amely az OTP Bank Ligában a Paks mögött a másodikként fordulhat rá a szezon második felére, a Konferencia-ligában azonban veretlenül zárt, második helyen továbbjutott a csoportjából, s a nyolcaddöntőben az Olympiakosszal csaphat össze.

„Nem nézek meccseket, de néha megnézem a magyar bajnokság állását.

A Ferencváros a második helyen ment a téli szünetre. 2022-ben, velünk még első volt,

úgy emlékszem, vagy tízpontos előnnyel a legközelebbi üldöző előtt. Olyan rossz munkát csak nem végeztünk akkor Budapesten… Ugyanakkor az is világos, hogy voltak hibák és vereségek. A Bajnokok Ligája selejtezőjében, a feröeri Klaksvik elleni kiábrándító hazai zakó vezetett a távozásomhoz.

De ilyen egy edző sorsa: tegnap még a csúcson vagy, holnap pedig már ki is rúghatnak

– fogalmazott Csercseszov.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Squalline
2024. január 12. 10:55
El kéne már ezt engedni, de láthatóan nem megy. A KI-t alulbecsülte. Nem csak ő, más nevesebb csapatok is "égtek". Ezért pedig presztízsben és anyagilag is nagy árat kellett fizetni. Tekintve pedig, hogy a foci nálunk sajnos politikai téma is, mert a hazaáruló moslék másra se vár mint kudarcokra (persze semmilyen se sport se más konkrét programja nincsen) politikailag is ára volt. Ha az a csapat, amelyik ősszel az EL csoportját megnyeri majd állítólag igazolásokkal is erősítve nyáron egy KI-t nem tud megverni, ott joggal merül fel, hogy szakmai stáb nem készítette fel a csapatot megfelelően. Mégis kinek a hibája ez, mester? Tudom ez itt sokaknak nem tetszik, de a Máthé nevezetű is részese ennek. Ehhez képest ő kapott egy lehetőséget (félig az élettől is, mert nem volt hirtelen más), hogy kimossa magát, amivel élt is. De ettől nem avatom szentté. Sztankovics semmivel se jobb edző szerintem. De jobb lehet, ha a hibáktól nem is, de a "KInos" hibáktól mentes marad. Mert ez a minimum.
zakar zoltán béla
2024. január 12. 10:26
"Fradi"
elégia
2024. január 12. 10:21
Igaza van.
Gullwing
2024. január 12. 10:20
A Bajnokok Ligája selejtezőjében, a feröeri Klaksvik elleni kiábrándító hazai zakó vezetett a távozásomhoz. Hát igen, csak nem voltál olyan jó....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!