Elképesztő pletyka: José Mourinho lehet a Ferencváros vezetőedzője?!

2024. január 19. 10:49

Nem akármilyen ötlettel rukkolt elő a nemzetközi és olasz átigazolásokkal foglalkozó internetes oldal, a TranzferSource.

2024. január 19. 10:49
MOURINHO, José
Vámos Tamás

Mint ismert, José Mourinhót a napokban, közvetlenül a Milan elleni sima vereséget követően menesztették az AS Roma elöljárói (a Mandiner erről itt írt), majd nem sokkal ezután a klub egyik legendáját, Daniele De Rossit nevezték ki vezetőedzőnek.

Ezt is ajánljuk a témában

José Mourinho hosszú évek óta a nemzetközi labdarúgás egyik központi figurája, minden rezdülés érdekes vele kapcsolatban, ami nem csoda, hiszen dicső az eredménylistája: BL-győzelem a Portóval és az Internazionaléval, a Konferencialiga elődjét, az UEFA Kupát szintén a Portóval nyerte meg, Európa Liga-elsőséget gyűjtött be a Manchester Uniteddel, míg az AS Romával az Európa-konferencialigában végzett az élen.

Emellett háromszor nyert bajnoki címet a Premier League-ben, illetve a Primera Divisíónban, mindemellett kétszeres portugál és olasz bajnok is – nem véletlenül választották meg négyszer is a világ legjobb edzőjének.

MOURINHO, José
José Mourinho számára nem lenne ismeretlen terep Budapest... Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Nos, José Mourinhóval kapcsolatban elképesztő hírt dobott be a nemzetközi és olasz átigazolásokkal foglalkozó TranzferSource X-oldala. A TS szerint a zöld-fehérek már napok óta kapcsolatban állnak a portugál mesterrel, sőt: az edzőlegendának tetszik a magyar rekordbajnok ajánlata, de még nem döntött.

Mindez azért is érdekes, mert az Üllői úton – annak ellenére, hogy a Fradi egy pont hátránnyal a második helyen áll a bajnokságban – abszolút elégedettek Dejan Sztankovics munkájával, és akinek az irányításával hétfő óta a spanyolországi Benidormban edzőtáborozik az FTC...

Nyitókép, fotó: MTI/EPA-ANSA Ettore Ferrari

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Roadkill
2024. január 19. 20:47
baromság, nyilván az arabokhoz megy egy vagon pénzért
gyaloggos
2024. január 19. 14:41
MAJD ha MESSI a FRADIBA igazol! ÚGY hülyeség ez a hír, ahogyan van!
ThunderDan
2024. január 19. 14:38
José már kiégett.
Bp1964
2024. január 19. 14:34
Nagy hülyeség lenne. Csak click-bate-nek lenne jó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!