Előkerült Milák Kristóf!

2024. január 01. 06:14

Minden jóra fordul az elkallódni tűnő úszózsenivel kapcsolatban?

2024. január 01. 06:14

A Nemzeti Sport arról ír, hogy Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár az év utolsó napján posztolt egy fotót, amelyen Milák Kristóf úszónkkal látható együtt, valamint a feleségével, Kovács Katalin olimpiai bajnok kajakossal. A 23 éves, 200 pillangón olimpiai bajnok Milák hosszú ideje eltűnt a nyilvánosság elől, ám szilveszter estéjén felbukkant, írják. 

„Üdv, 2024! Jövünk!” 

– olvasható Schmidt Ádám Facebook-bejegyzésében.

Az úszóválogatott szövetségi kapitánya, Sós Csaba pár hete még így fogalmazott az edzésekkel felhagyó Milák Kristóffal kapcsolatban: „Visszavárjuk, és meggyőződésem, hogy vissza fog jönni. Hogy mikor, azt nem tudom megmondani, és szerintem a párizsi olimpiát felejtse el mindenki Milákkal kapcsolatban.”

Hozzátette: 

„Senki nem tudja felvenni vele a kapcsolatot, képtelenség vele kommunikálni. 

Ha te nem veszed fel a telefont, ha hívlak, akkor hogyan beszélgessünk? Az ember megtehetné, hogy kimegyünk négyen a lakása elé, de lehet, nem is otthon van, lehet, hogy máshol lakik. Nem tudja senki, egy ilyen semmilyen helyzetben vagyunk, de nem rendőrök vagyunk mi, könyörgöm”.

Nyitókép: Facebook

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felvidéki MAGYAR
2024. január 01. 19:32
Személy szerint én már qrwára unom ezt a "Milák-ságát"!
survivor
2024. január 01. 16:57
Pont mint a hegymászó. Nevét se tudom már... Meg mint Hosszú Ká... Az óriaskígyó..
survivor
2024. január 01. 16:53
Ugyanis Kovács Katalin Schmidt A. FELESÉGE. CSAK A MANDI NEM beszel matyar....:-)
survivor
2024. január 01. 16:49
Kovács 31 x es világ, 3x olimpiai bajnok... Pont Milák kéne neki ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!