Így kommentálták német csapattársai Szalai Attila hatalmas hibáját

2024. január 28. 13:45

Elég rosszul sikerült Szalai Attila bemutatkozása a Freiburg labdarúgócsapatában. A magyar válogatott hátvéd csereként beállva óriásit hibázott a Werder Bremen otthonában.

2024. január 28. 13:45

A múlt héten adta kölcsön Szalait a német Bundesligában szereplő Hoffenheim a szezon végéig a Freiburgnak. A védő szombaton bemutatkozott új csapatában, de senki sem számított ilyen rossz debütálásra. A Werder Bremen otthonában a csereként pályára lépő magyar futballista nagyot hibázott, a 93. percben röviden adott haza, így az ellenfél csatára ziccerbe került és nem is hibázott, ezzel alakult ki a 3-1-es brémai győzelem.

Megvédték a magyar hátvédet

A hetedik helyen álló Freiburg két német labdarúgója védelmébe vette Szalai Attilát a meccs után adott nyilatkozataikban – írta a Magyar Nemzet.

„Szerintem mindenkivel megesett már hasonló, kezelni fogjuk a helyzetet, az ilyenen egyszerűen tovább kell lépni”

 – mondta Szalai hibájáról a Freiburg csatára, Lucas Höler.

„Minden rendben van, ez a hiba nem befolyásolta döntően a meccset” – csatlakozott csapattársához a piros-feketék másik alapembere, Maximilian Eggestein, aki tehát szintén nem csinált nagy ügyet Szalai szerencsétlen megmozdulásából.

Remélhetőleg Christian Streich vezetőedző nem írja le hasonlóan Szalait, mint ahogy a Hoffenheimnél Pellegrino Matarazzo tette az első – szintén balul sikerült – meccse után.

 A magyar szurkolók és szakma természetesen nagyon szorít Attilának, hogy jól szerepeljen és sokat játsszon a Freiburgba. A válogatott szempontjából ugyanis kulcsfontosságú lenne, hogy Marco Rossi védelmének alapembere formába lendüljön a nyári Európa-bajnokságig.

Fotó: SC Freiburg/Facebook

Ezt is ajánljuk a témában


 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jovanazugy
2024. január 30. 15:49
De volt ott is ilyen hibája. https://sportal.blikk.hu/labdarugas/nemzetkozi/hibaja-ellenere-szalai-attilat-dicserte-edzoje--video/2022110112261553940 2022 november: "török élvonalban (Süper Lig) továbbra is listavezető a Fenerbahce, amely a hétvégén 5–2-re nyert az Istanbulspor ellen. Szalai Attila kezdőként kapott lehetőséget ezúttal is, de még az első félidőben, kétgólos vezetésnél hatalmasat hibázott, röviden hazatett labdájára pedig lecsapott a hazaiak támadója, Topalli, aki a kapust kicselezve gólt szerzett, és szépített. Ennek ellenére a találkozót követően Jorge Jesus, a Fener vezetőedzője Szalait dicsérte, kiemelte, hogy a magyar válogatott védő az egyik legfontosabb láncszem a csapatában. "
hatvanas
2024. január 28. 20:10
Megbízhatatlan és kiszámíthatatlan. És akkor az öngólokat még nem is említettem.
reepcze
2024. január 28. 19:55
Miért van az, hogy amikor a törököknél volt, nem volt ilyen hibája? Stresszkezelési hiányosság?
véna
2024. január 28. 19:24
Végülis gólpasszt adott, na.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!